Ge bort ett fadderskap!
Tack för att du valt att ge bort ett fadderskap! För att kunna skicka ut fadderbevis och fadderrapporter behöver vi några uppgifter.
Email address *
Ditt namn *
För- och efternamn
Your answer
Mottagarens namn *
Your answer
Mottagarens e-postadress *
Your answer
Välj belopp *
Vem vill du att mottagaren ska faddra? *
Om det är för svårt att bestämma så kan du ta alternativet att vi väljer åt dig.
Ska fadderbeviset mejlas till dig eller till mottagaren? *
När ska du/mottagaren ha fadderbeviset? *
Normalt mejlar vi fadderbeviset inom en vecka efter mottaget autogiromedgivande
MM
/
DD
/
YYYY
Time
:
Använder mottagaren Facebook? *
Till dig som använder Facebook kommer vi att mejla en inbjudan till vår facebookgrupp för faddrar, där alla bilder och rapporter från gården läggs upp. (Vi behöver skicka inbjudan till den mejladress som du har kopplad till din Facebook. Se https://www.facebook.com/settings) Har du inte Facebook skickar vi de rapporter som gäller ditt fadderdjur via mejl istället.
Eventuella kommentarer
Om du väljer att fadderbeviset ska skickas till mottagaren så kommer denna text att läggas till i mejlet som skickas till mottagaren.
Your answer
Autogiromedgivande *
Om du redan har ett aktivt autogiromedgivande hos oss ska du inte lämna ett nytt. Kontakta oss om du är osäker. För dig som ska lämna ett autogiromedgivande finns två alternativ: 1. Du kan logga in på din internetbank och skapa ett autogiromedgivande. I fältet där du söker på Mottagarnamn, skriv Gotlands Djurfristad. I fältet för Betalarnummer anger du ditt personnummer. 2. Du kan fylla i följande formulär och skriva under med din e-legitimation: https://www.mvh.bgonline.se/Public.Web/Templates/MandateApplications/FillInMandateApplication.aspx?formRef=dc0fa2e7-eeab-4214-a18a-788137a487de Beloppet dras löpande på följande sätt: - Per månad: den 27:e i varje månad. - Per år: den 27:e varje år i den månad då fadderskapet startade. Kontakta oss närsomhelst om du t.ex vill ändra belopp eller avsluta. Vänligen anteckna/kopiera den information du behöver.
Required
Leverans *
Vi kommer att mejla fadderbeviset inom en vecka efter mottaget autogiromedgivande, om du inte angett ett annat datum. Om du angett att mottagaren använder Facebook, kommer vi efter ytterligare någon dag även att mejla en inbjudan till mottagaren att gå med i vår grupp för faddrar.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy