CURSOS I PACKS, JOVES de 12 a 16 anys
Si el que t'interessa és fer tots quatre cursos, aquesta es la teva opció, pagant el pack 4 inclou, els quatre cursos, més la quota de soci fins al final d'any i podràs obtenir les avantatges que te el soci, com descomptes fins al 40 % en revelat, 15% en reparacions i compra d'ordinadors, xerrades gratuïtes, etc.

Per la reserva s'haurà d'omplir aquest formulari i fer l'ingrés mínim del 50% del curs o pack, el número de compte del Banc Sabadell:
ES09 0081 0443 2100 0112 4115 (en l'ingrés no oblideu de posar el nom i concepte)

En cas de cancel·lació de reserva al curs, només es retornarà el 50% del valor del curs inscrit, si per causes externes a l'entitat no és pogués realitzar el/s curs/os s'abonaria el total de l'ingrés.

NOM I COGNOMS *
Your answer
EDAT: *
Your answer
NOM I COGNOMS del Pare, Mare o Tutors: *
Cal omplir si l'alumne es menor d'edat.
Your answer
TELÈFON: *
un telèfon de contacte per si rebota el mail
Your answer
TELÈFON Pare, Mare o Tutors: *
Cal omplir si l'alumne es menor d'edat un telèfon de contacte per si el nen/a es trobes malament.
Your answer
MAIL: *
Totes les comunicacions s'intentaran fer per aquesta via
Your answer
CURSOS
Tria el/s curs/os que més et convingui o un pack
INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA PER JOVES
Adreçat a joves de 12 a 16 anys que volen aprendre els conceptes per poder realitzar fotografies de qualitat veient aspectes de la càmera i la composició de la imatge. Consta de 9 dies amb una durada de 2 hores cada dia amb teòric i practiques.
EDICIÓ DIGITAL NIVELL BÀSIC
El curs d’iniciació a l’edició amb Photoshop està pensat per a aquells que volen iniciar-se en l’edició fotogràfica. Dominar Photoshop, les seves eines i recursos principals. Aprendreu a millorar les vostres fotografies i fer petits fotomuntatges que us permetin expressar la vostra creativitat fotogràfica.
EDICIÓ DIGITAL NIVELL MIG
Adreçat a persones a qui agrada la fotografia, amb uns coneixements bàsics del programa, però que volen aprendre noves accions per poder realitzar qualsevol tipus de retoc digital. Permet als alumnes dirigir la mirada a la creació o millora de les seves fotografies.
EDICIÓ DIGITAL NIVELL AVANÇAT 1
Adreçat a persones amb uns coneixements mitjos del programa i que volen aprendre un pas més en el fotomuntatge, canvis de temperatura, crear ombres realistes i molt més, i així poder realitzar qualsevol tipus de retoc digital. Permet als alumnes dirigir la mirada a la creació o millora de les seves fotografies i creacions.
PACK JOVE DE 2 CURSOS
Tria la casella de soci o no soci del pack, i marca els DOS cursos que vulguis fer en la part superior. El pack jove serà sempre si fan el curs d'iniciació destinats a ells.
PACK DE 3 CURSOS
Tria la casella de soci o no soci del pack, i marca els TRES cursos en la part superior. El pack jove serà sempre si fan el curs d'iniciació destinats a ells.
PACK DE 4 CURSOS
Tria la casella de soci o no soci del pack, i marca els QUATRE cursos en la part superior. El pack jove serà sempre si fan el curs d'iniciació destinats a ells.
OBSERVACIONS:
Dubtes, inquietuds i suggeriments.
Your answer
Protecció de dades:
Amb l'entrada en vigor del Reglament general de protecció de dades (RGPD) el passat 25 de maig, us hem de demanar que doneu consentiment a Foto Club Tordera per mantenir-vos informats a través de l'enviament de correus electrònics.
Recordar-vos,

-Que les dades no es compartiran amb tercers i només seran utilitzades per informar-vos d'activitats relacionades amb Foto Club Tordera i la fotografia.

-Que podeu modificar les vostres dades i cancel·lar el vostre consentiment en qualsevol moment enviant un e-mail a: fotoclubtordera@gmail.com

Dono el meu consentiment *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service