BBQ Lokostrelstvo
V senci mestnega gozda si bomo privoščili poletni piknik. Tekmovali bomo v lokostrelstvu, izdelali in spuščali zmaje ter preprosto lenarili in uživali v trenutku na jasi ob dobri knjigi in risalnem bloku.

Izlet bomo izvedli v dveh terminih: 23.8.2021 in 25.9.2021, 23.8. se dobimo ob 15:30 uri pred ČMC Šiška, na Tugomerjevi ulici 2 in se skupaj odpravimo do Lokostrelskega vadbišča Mostec, na Večni poti. 25.9. bo aktivnost potekala med 13h in 18:30 uro, prav tako se dobimo pred ČMC Šiška, na Tugomerjevi 2.

Prispevek: 4 €

V okviru spletne prijave se odločite za način plačila. V kolikor se odločite za plačilo po položnici, vam bomo na e-naslov plačnika poslali račun s plačilnim nalogom, ki ga prosim poravnajte najkasneje 3 dni pred pričetkom aktivnosti. Najkasneje 3 dni pred pričetkom aktivnosti, se morate oglasiti v enem izmed ČMC-jev, če ste se odločili za plačilo v posameznem centru. Vse cene so za mlade, ki živijo ali se šolajo znotraj Mestne občine Ljubljana, subvencionirane in predstavljajo 30% polne cene. Mesto na aktivnosti je udeležencu_ki zagotovljeno ob plačilu. Aktivnosti niso subvencionirane za mlade, ki živijo ali se šolajo izven Mestne občine Ljubljana, so pa v primeru prostih mest, dobrodošli.


Vsi mladoletni udeleženci_ke potrebujejo dovolilnico, podpisano s strani staršev, ki naj jo prinesejo najkasneje na dan aktivnosti in izjavo staršev o zdravstvenem stanju udeleženca_ke za udeležbo v programu poletnih aktivnosti Javnega zavoda Mladi zmaji, ki jo dobite na naši spletni strani v opisu dogodka, lahko pa jo posredujemo tudi po elektronski pošti. Prav tako spodaj napišite ali ima udeleženec_ka kakšne posebnosti glede prehrane.

Izjavo o zdravstvenem stanju potrebujejo tudi polnoletni udeleženci_ke.

Udeleženci_ke naj imajo s seboj: udobno obutev, športna oblačila, sončno kremo, vodo za hidracijo/flaško/bidon, zdravstveno izkaznico, osebni dokument in nekaj za preobleči.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Prijavljam se na izlet, ki bo potekal *
Ime in priimek udeleženca_ke: *
Rojstni datum udeleženca_ke: *
MM
/
DD
/
YYYY
Ime in priimek odgovorne osebe *
Kontaktna številka in e-pošta odgovorne osebe *
Posebnosti glede prehrane. *
Zdravstvene ali druge posebnosti (alergije itd.) *
Način plačila *
Email (za potrebe izdaje računa) *
Naslov (za potrebe izdaje računa) *
Soglašam, da JZMZ za potrebe promocije udeleženca_ko fotografira ter fotografije uporabi v objavah na družabnih omrežjih. *
Dodatna vprašanja?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Mladi Zmaji. Report Abuse