Lauran lokakurssit

Laura Rintamäki päätti yllättää näin syksyn kynnyksellä ja tulla kurssittamaan Ouluun! Ja meillehän se kelpaa, olé! Laura kurssittaa tuttuun tapaan kahdella tasolla: perus- ja keski/jatkotasoilla. Luvassa on siis hikeä ja hymynaamoja! Jos olet aiemmin vain haaveillut flamencotanssin aloittamisesta, nyt on sen aika! Lauralla on ainutlaatuinen pedagoginen ote, joten kurssilla pysyvät mukana myös aloittelijat. Kursseilla säestää Kari Suvilehto.

Alkeis/perustaso aloittaa tutustumismatkan uuteen paloon, nelijakoiseen tientokseen. Se kuuluu samaan tyyliperheeseen iloisen tangoksen kanssa, mutta on hitaampi ja melankolisempi. Tientoksella ilmaistaan pettymystä, rakkauden puutetta ja jopa kostoa. Tunneilla treenataan flamencon perustekniikkaa eli koputuksia, vartalonkäyttöä ja markkeerauksia. Lisäksi aloitetaan työstämään tientos-koreografiaa.

Keski/jatkotaso jatkaa viime marraskuussa aloitettua guajirasta viuhkalla. Koska saimme tänne Ouluun tällaisen yllätysbonuskurssin, tunneilla keskitytään koreografiaa enemmän tekniikkaan niin viuhkassa kuin tanssissa. Kurssilla kerrataan myös marraskuussa opeteltu koreo. Jos et päässyt osallistumaan marraskuun guajiras-kurssille, nyt on oiva tilaisuus napata jo tehdystä materiaalista kiinni.

Huom! Kangas- tai kertakäyttömaski on kurssilla pakollinen! Ja muistattehan, että jokainen kurssilainen maksaa kitaristeille kaksi euroa säestysmaksua per kurssipäivä. Kolmen kurssipäivän säestysmaksu on siis kuusi euroa. Maksu suoritetaan käteisellä tai Mobile paylla.


Kurssi pidetään Hiukkavaarassa, osoitteessa Hiukanpiha, K2 talo seuraavasti:

Alkeis/perustaso:

Maanantai 12.10. klo 18-19.30
Tiistai 13.10. klo 18-19.30
Keskiviikko 14.10. klo 18-19.30

Keski/jatkotaso:

Maanantai 12.10. klo 19.30-21
Tiistai 13.10. klo 19.30-21
Keskiviikko 14.10. klo 19.30-21


Kurssien hinnat:

Tanssikurssien hinta on 90 euroa. Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä tämä lomake ja maksamalla kurssimaksu Palo Nuevon tilille FI74 8000 1071 4019 71 viimeistään 7. lokakuuta mennessä. Huom! Ilmoittautuminen on sitova! Emme lähetä laskua erikseen. Jos et ole maksanut Palo Nuevon jäsenmaksua vuodelle 2020, se lisätään kurssin hintaan. Jäsenmaksu on 20 euroa.

Jos pääset osallistumaan vain osalle kurssia tai haluat neuvotella maksuajasta, joustamme kyllä, mutta vain, jos ilmoitat meille asiasta etukäteen. Päivämaksu lasketaan kurssin täydestä hinnasta. Emme hyvitä kurssimaksuja jälkikäteen. Kurssille ilmoittauminen on sitova. Emme palauta kurssimaksua takaisin peruuntumisen vuoksi. Sairaustapauksissa palautamme puolet kurssimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Varatun kurssin voi kuitenkin siirtää toiselle henkilölle. Jos kurssia ei järjestetä esim. koronan tai liian vähäisen osallistujamäärän takia, palautamme kurssimaksut.

Kiitämme sinua huomavaisuudestasi seuraavissa asioissa:

-sairaana eikä oireisena ei saa tulla kurssille
-pese kädet mennen tullen
-huolehdi yskimishygieniasta
-säilytä turvaväli
-huolenpito itsestämme ja muista auttaa meitä kaikkia

Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero
Kurssi-ilmoittautuminen
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy