Påmelding: Groruddalsprodusentene
Bor du i Groruddalen og er mellom 14 og 18 år? Har du lyst til å arrangere konserter, dj-kvelder, festivaler eller danseforestillinger? Drømmer du om å jobbe med kultur?

Groruddalsprodusentene 2019 er et kursopplegg med oppstart i januar, der vi samles et par kvelder i måneden. Du får inspirerende workshops og foredrag om kulturprodusentens rolle fra profesjonelle kulturarbeidere, og lære hvordan man lager et kulturarrangement fra begynnelse til slutt. Du vil lære hvordan booking, promotering og kontraktskriving fungerer, hvordan man kan søke penger til arrangementer, hva man må tenke på når det gjelder sikkerhet og hvordan man setter opp et budsjett.

Groruddalsprodusentene er både et sosialt og lærerikt prosjekt. Du vil bli kjent med andre ungdommer som brenner for det samme som deg, og være med på spennende arrangementer, konserter og forestillinger i Oslo. På slutten av året lager Groruddalsprodusentene en egen konsert eller forestilling og drar på studietur. Etter avsluttet kurs vil du få et kursbevis, og sitte igjen med kontakter og arbeidserfaring som du kan ta med deg videre inn i både frivillig og lønnet arbeid.

Kurset holdes på Furuset bibiotek og aktivitetshus (FUBIAK), Trygve Lies plass 1

OPPSTART: JANUAR 2019

Email address *
Fornavn og etternavn *
Your answer
Telefon *
Your answer
Fødselsdato *
Your answer
Bosted *
Your answer
Kjønn *
Hva er du mest interessert i å jobbe med? Musikk? Dans? Teater? Lyd- eller lysteknikk? Promotering? Eller kanskje hele pakka? *
Your answer
Hvorfor tror du at Groruddalsprodusentene passer for deg? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service