Poziv za članstvo u ESVS
Poštovane koleginice i kolege,

Evropsko udruženje za vaskularnu hirurgiju (ESVS) nam je ponudilo povlašćene cene za članarinu ukoliko bi se to sprovelo kroz naše Udruženje i u većem broju. Ponuda koju smo dobili nalazi se u nastavku.

Udruženje kardiovaskularnih hirurga bi moglo da donira svakom vaskularnom specijalisti po 30 EUR za članarinu koja iznosi 63 EUR, te bi tako svaki vaskularni hirurg trebalo da plati 33 EUR za svoju clanarinu u ESVS i to je moguće u 12 mesečnih rata po 330 dinara. Obzirom da je mesecna članarina za naše Udruženje 200 dinara u tom slučaju bi mesečna članarina iznosila 530 dinara i podrazumevala bi članstvo u oba udruženja (Udruženje kardiovaskularnih hirurga Srbije i ESVS).

U prilogu mejla možete videti pogodnosti koje ESVS nudi svojim članovima (besplatni pristup elektronskim sadžajima uključujući i predstojeći Aortic masterclass). Takođe, ukoliko ostvarimo članstvo na ovaj način ostvarujemo i pravo na našeg nacionalnog delegata.

U ovu cenu nije uračunata štampana verzija časopisa EJVES, već samo elektronski pristup. Ukoliko neko želi da ima i štampanu verziju, potrebno je da uplati preko našeg Udruženja još 42 EUR ili može platiti direktno ESVS-u u bilo koje doba.

Specijalizanti koji žele da budu članovi po istom principu na članarinu je potrebno da dodaju još 100 dinara (ukupno 300).

Molim Vas da ukoliko ste zainteresovani i želite da sprovedemo članstvo na ovaj način što pre popunite upitnik u prilogu. Rok je 15.12.2021.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Kategorija članstva *
Titula *
Ime *
Prezime *
E-mail adresa *
Broj telefona *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Pol *
Da li ste bili član ESVS u 2020. godini? *
Ukoliko imate, napišite broj Vaše ESVS članske karte
Da li želite štampanu verziju časopisa EJVES? (Podsećamo da se plaća dodatnih 42 EUR) *
Ukoliko ste potvrdno odgovorili na prethodno pitanje, molimo upišite Vašu tačnu adresu
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy