OAS - Oulun kurssi 13.–15.4.2018
Harjoittelemme Oulun konservatoriolla. Aikataulu on seuraava: Perjantaina soitamme klo 18-20.30 Pikkusalissa; lauantaina klo 10-17.30 ja sunnuntaina 10-15 Tulindbergin salilla. Pidämme yhden pidemmän lounastauon lauantaina ja sunnuntaina. Pienempiä taukoja pidämme tarvittaessa. Ota eväät mukaan. Yhdistys tarjoaa kahvia, teetä ja mehua.

Mikäli tarvitset majoitusta, tiedustelemme sohvamajoituksia oululaisilta pelimanneilta. Maaritin taloyhtiöön mahtuu majoittumaan noin 15 henkilöä. Toppilansaaressa on myös edullisia ja eksoottisia majoitusvaihtoehtoja, esimerkiksi Toppilanmöljällä kelluva Oulu laiva (http://merellinenoulu.com/oulu-laiva/). Nallikarin leirintäalueen mökit ovat myös hyvä vaihtoehto.

Kurssilla opettavat sekä Antti Järvelä että Reetta Kuisma.

Kurssi maksaa jäsenille 40 euroa, ei-jäsenille 60 euroa. Kurssimaksut kerätään paikan päällä. Varaa tasaraha. Oulun konservatorion opiskelijoilta ei peritä osallistumismaksua.

Lisätietoja: Anna Kivari (oassihteeri@gmail.com), Mari Appelgren (mari.appelgern@gmail.com) tai Maarit Saarenkunnas (msaarenk@gmail.com).


Osallistun kurssille. Nimi: *
Your answer
Sähköpostiosoitteeni on: *
Your answer
Puhelinnumeroni on: *
Your answer
Soittimeni on:
Your answer
Jäsenyys *
Required
Olen Oulun konservatorion opiskelija
Jos tarvitset majoitusta, ilmoita tarpeestasi tässä. Avustamme majoituksen hankkimisessa parhaamme mukaan.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms