Enkeli ja Starttileiri 2018
Aika: 6.-8.8.2018 klo 9:30-15:30

Paikka: Skillz Gym, Salmisaari Energiakatu 3, 4 krs.

Hinta: 95€

Tänä vuonna elokuun alussa järjestämme jo kolmatta kertaa Enkeli- ja starttileirin. Luvassa parhaimmat vinkit seuramme edustusjoukkueelta, hauskanpitoa, tutustumista GS-perheeseen ja uusien taitojen oppimista. Tartu tähän tilaisuuteen ja tule viettämään ikimuistoiset leiripäivät Enkeleiden kanssa. Leirin hintaan sisältyy lounas, valmennus sekä leiri t-paita. Enkelileiri on suunnattu kaikille ikätasoille ja seuramme joukkueille.

Enkelileirillä yksi ryhmä on suunnattu seuran ulkopuolisille urheilijoille, jotka ovat kiinnostuneita cheeleadingista. Leiri on loistava tilaisuus päästä tutustumaan kaikkiin osa-alueisiin samalla tutustuen muihin seuramme jäseniin. Aiempaa kokemusta lajista et tarvitse. Mikäli et ole seuramme jäsen niin ilmoittautuminen tapahtuu tämän lomakkeen täyttämisellä. Lasku leiristä tullaan lähettämään viikolla 28-29. Mukaan tarvitset urheilulliset treenivaatteet: t-paita ja shortsit/pitkät housut, sisäliikuntaan sopivat kengät ja juomapullon.

Peruutusehdot:
Huomioithan että ilmoittautuminen leirille on sitova ja ilmoittautuessa sitoutuu maksamaan koko leirin hinnan. Peruttujen ilmoittautumisten osallistumismaksu (50% eli 47,50€) palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, mikäli urheilija ei pysty osallistumaan leirille lainkaan. Lääkärintodistuksen tulee kattaa koko leirin suunniteltu osallistumisajankohta. Muussa tapauksessa leirimaksua ei palauteta.

Leiri voidaan peruuttaa järjestäjän taholta, jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi. Mikäli Golden Spirit joutuu perumaan tilaisuuden vähäisen osallistujamäärän vuoksi, hyvitetään osallistujille koko osallistumismaksu.
Golden Spirit ry pidättää oikeuden muutoksiin. Golden Spirit ry ei vakuuta harjoituksiin/leireille osallistuvia harrastajia.

Täyttämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietojesi keräämisen Golden Spirit ry:n rekisteri-ilmoituksen mukaisesti. Rekisteri-ilmoitus on saatavilla Golden Spirit ry:n nettisivuilta (goldenspirit.fi). Tietojen kerääminen perustuu [tapahtuman/tilanteen] kannalta välttämättömien tietojen saamiseen ja niitä [luovutus kolmansille vai ei]. Lomakkeessa kerätään seuraavia tietoja:
– Nimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, allergiat (pakollinen, leirin tai muun tapahtuman järjestämisen vaatimat tiedot)
– toiveita leirille (vapaaehtoinen, suostumus)


Lisätietoja:
Valmennuskoordinaattori
Hanna Salo
p. 044 241 5293
hanna.salo@goldenspirit.fi
Kokeilijan sukunimi *
Your answer
Kokeilijan etunimi *
Your answer
Kokeilijan syntymäaika *
MM
/
DD
/
YYYY
Kokeilijan puhelinnumero *
Your answer
Huoltajan nimi *
Etunimi sukunimi
Your answer
Huoltajan puhelinnumero *
Puhelinnumero, josta huoltajan tavoittaa tarvittaessa.
Your answer
Huoltajan sähköpostiosoite *
HUOM! Leirilasku ja -infot lähetetään huoltajan sähköpostiosoitteeseen.
Your answer
T-paitakoko *
Erityisruokavaliot ja allergiat *
Your answer
Sairaudet ja muita tietoja, jotka leiriohjaajien on hyvä tietää
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy