FeWeb XL: aan de slag met jouw uitdagingen
Als digitale professional vervul je vele verschillende en nieuwe rollen waarbij je niet enkel je vakkennis continu moet verdiepen en verbreden, maar ook moet werken aan je vaardigheden. Je zoekt naar innovatieve oplossingen, nieuwe werkmethodes of een efficiënte aanpak die jou én je klanten vooruit helpen.

Goed nieuws! Je bent niet alleen. Andere sectorgenoten worstelen met dezelfde uitdagingen of hebben reeds diverse oplossingen en methodes getest.

Nog beter nieuws: FeWeb lanceert de eXperience Labs. Kleine groepen van digitale professionals die net die topics bespreken die voor jou van belang zijn. Dat kan in de vorm van regelmatige meetings, een sessie met een expert of een opleiding met de juiste invalshoek, een event, etc. Elke groep bepaalt zelf de bestemming van de eXperience Lab en de weg er naar toe.

Zo vergroot je je vakkennis, verbeter je je vaardigheden ontwikkel je oplossingen en breid je je netwerk uit ten voordele van je eigen expertise en de meerwaarde naar de klant. Zo word je een FeWeb Digital Enabler.

Neem daarom deel aan de FeWeb XL Survey: zo krijgen we inzicht in jouw uitdagingen en kunnen we aan de slag om per topic of per regio de eerste eXperience Labs op te starten.

Hopelijk met jou erbij!

Beste groeten,

Het FeWeb Team

Jouw gegevens
Omdat we misschien nog wat vragen hebben en je hierover willen contacteren en omdat we je graag verder over FeWeb XL en de opstartende eXpierence Labs willen informeren, vragen we je gegevens mee te delen.
Voornaam *
Your answer
Naam *
Your answer
Bedrijf *
Your answer
Emailadres *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service