Registratie (30-08-2020)
Op zondag 30 augustus wordt er op diverse locaties een kleinschalig en kortdurend openlucht zangmoment georganiseerd door Missie Dordt met medewerking van diverse Dordtse kerken. We zingen liederen die bekend zijn bij een breed kerkelijk publiek.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor het zangmoment in de eigen buurt of wijk. Een initiatief ter bemoediging voor de toehoorders en als expressie van ‘geloof, hoop en liefde’ in deze bijzondere tijd.

1. MELD JE AAN VOOR HET BIJWONEN VAN EEN ZANGMOMENT VIA DIT FORMULIER.
2. JE ONTVANGT AUTOMATISCH EEN BEVESTIGING VAN DE ANTWOORDEN.
3. OP ZATERDAG 29 AUGUSTUS STUREN WIJ EEN LIEDERENBLAD EN INSTRUCTIE.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Telefoonnummer *
Naam *
Locatie *
Aantal personen *
Belangrijk
1. Alle aanwezigen bewaren minimaal 1,5 meter afstand van elkaar, nemen de RIVM richtlijnen nauwlettend in acht en volgen de instructies van de coördinatoren ter plaatse.

2. Voorafgaand aan het zangmoment krijg je per mail het liederenblad toegestuurd alsook een veiligheidsinstructie. Neem deze instructie goed door.

3. Per locatie is er een maximum aantal deelnemers ingesteld. Zodra een locatie vol zit, wordt dit aangegeven op het formulier en vragen wij je aan te melden voor een andere locatie.

4. Dit initiatief is door Missie Dordt afgestemd met de veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid. Neem voor vragen en/of opmerkingen contact op via coordinator@missiedordt.nl, 06-28196630.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy