Enquête aspirant Herenboeren
Interesse in werkgroepen
De realisatie van de Herenboerderij Land van Weert komt steeds dichterbij. We willen je als toekomstig Herenboer graag betrekken bij alles wat er speelt rondom de op te richten Herenboerderij. Je weet, een Herenboer mag meehelpen maar hoeft dit niet te doen. Wij zijn op dit moment op zoek naar mensen die ons kunnen helpen in de volgende werkgroepen:

Bestuur:
Wij zijn naarstig op zoek naar mensen die ons bestuur willen komen versterken. Een coöperatie van 150 tot 200 leden verdient een 9 koppig bestuur. We willen groeien van 6 naar 9 bestuursleden. Het meest dringend zijn we op zoek naar een secretaris. In verband met een evenwichtige verdeling zijn dames zeer welkom.

Financiën en administratie:
Er is hulp nodig voor het opzetten van de ledenadministratie, voorbereiden van ledencertificaten en de facturering hiervan.

Communicatie:
We zoeken iemand die interviews kan afnemen, teksten kan schrijven en contextverhalen rond de oprichting van de Herenboerderij met jullie kan delen.
Iemand die filmpjes kan maken om de gebeurtenissen rondom de realisatie en opbouw van de Herenboerderij vast te leggen en deze te verwerken op de digitale platforms.

Fruitgroep:
Er is op korte termijn hulp nodig bij het selecteren van de juiste fruitsoorten en -rassen. Dus iemand met ervaring in de fruitteelt.

Je naam
Your answer
Je adres
Your answer
Je e-mailadres
Your answer
Ik wil een bijdrage leveren aan de volgende werkgroepen:
Opmerkingen (waarmee kun je een bijdrage leveren?)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service