Trobada Ecoinnovació Sector Agroalimentari. De la tendència a la oportunitat – Cap a un sistema alimentari metropolità ecoinnovador

29 de novembre de 2018
Sala de Plens. Àrea Metropolitana de Barcelona. Carrer 62. Núm 16-18. Edifici A. Zona Franca. 08040 Barcelona.

NOM *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
ENTITAT / EMPRESA *
Your answer
CÀRREC
Your answer
TELÈFON
Your answer
ADREÇA ELECTRÒNICA *
Your answer
Les seves dades de caràcter personal seran incloses en l'activitat de tractament "Contactes" de la qual és responsable FUNDACIÓ FÒRUM AMBIENTAL, la finalitat és mantenir-lo informat de les novetats de la Fundació, mitjançant l'enviament de Newsletter o altres informacions relacionades amb els seus interessos, finalitat basada en el seu consentiment, que podrà revocar en qualsevol moment.
Les seves dades personals es mantindran en tant es mantingui la relació amb la Fundació, així com pels terminis establerts en normativa aplicable per a atendre possibles responsabilitats.
Pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, quan siguin procedents, davant FUNDACIÓ FÒRUM AMBIENTAL, AVDA REINA Mª CRISTINA S/N Pl. FIRA de BARCELONA CP 08004 BARCELONA, o bé a info@forumambiental.org. Igualment pot dirigir-se a nosaltres per aquesta mateixa via per rebre informació ampliada sobre la nostra Política de Protecció de dades.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service