Huszonegyedik Magyar Látás Szimpózium
A Pécsi Tudományegyetem Élettani Intézete szimpóziumra invitál minden, az emberi és állati látórendszerek működése iránt, illetve tágabb értelemben, a biológiai információ feldolgozáshoz kapcsolódó neurális és kognitív folyamatok kutatása és modellezése iránt érdeklődő kollégát.

A látáskutatás a retinába belépő fényinformáció elektromos kódolásától az ezen információnak az agykéregben történő (kognitív) megértéséig húzódó komplex folyamatot vizsgálja interdiszciplináris módon, az idegtudományok, a kísérletes pszichológia és a számítógépes analízis és modellezés eszközeivel. Minthogy a látás egy szenzoros modalitás amely szoros kapcsolatban áll a magasabb kognitív funkciókkal mint például a felismeréssel, döntéssel, kategorizációval, absztrakt reprezentálással, összejövetelünkön örömmel fogadunk minden nem kimondottan látással foglalkozó, de a szimpózium koncepciójához kapcsolódó előadást.

A Magyar Látás Szimpózium közel 25 éve rendszeresen megrendezésre kerülő hazai esemény, melynek házigazdája idén a Pécsi Tudományegyetem. A szimpózium kiváló lehetőséget nyújt a hallgatóság számára nemzetközi szintű előadásokon való részvételre és személyes kapcsolatok teremtésére a szakma hazai és külföldi képviselőivel.
Név
*
Your answer
Munkahely
*
Your answer
Email
*
Your answer
Mobil
Csak az előadóktól kérjük, amit csak a szervezők használnak szükség esetén.
*
Your answer
A szimpóziumot követő vacsorán részt kívánok venni
További információk a vacsoráról: https://www.visionlab-ceu.org/vissymp21latastolvakulasig
*
Előadást kívánok tartani
*
Előadás szerzője/szerzői
Your answer
Előadás címe
Your answer
Előadás kivonata
Legfeljebb 350 szó.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy