Huszonegyedik Magyar Látás Szimpózium
A Pécsi Tudományegyetem Élettani Intézete szimpóziumra invitál minden, az emberi és állati látórendszerek működése iránt, illetve tágabb értelemben, a biológiai információ feldolgozáshoz kapcsolódó neurális és kognitív folyamatok kutatása és modellezése iránt érdeklődő kollégát.

A látáskutatás a retinába belépő fényinformáció elektromos kódolásától az ezen információnak az agykéregben történő (kognitív) megértéséig húzódó komplex folyamatot vizsgálja interdiszciplináris módon, az idegtudományok, a kísérletes pszichológia és a számítógépes analízis és modellezés eszközeivel. Minthogy a látás egy szenzoros modalitás amely szoros kapcsolatban áll a magasabb kognitív funkciókkal mint például a felismeréssel, döntéssel, kategorizációval, absztrakt reprezentálással, összejövetelünkön örömmel fogadunk minden nem kimondottan látással foglalkozó, de a szimpózium koncepciójához kapcsolódó előadást.

A Magyar Látás Szimpózium közel 25 éve rendszeresen megrendezésre kerülő hazai esemény, melynek házigazdája idén a Pécsi Tudományegyetem. A szimpózium kiváló lehetőséget nyújt a hallgatóság számára nemzetközi szintű előadásokon való részvételre és személyes kapcsolatok teremtésére a szakma hazai és külföldi képviselőivel.
Név
*
Munkahely
*
Email
*
Mobil
Csak az előadóktól kérjük, amit csak a szervezők használnak szükség esetén.
*
A szimpóziumot követő vacsorán részt kívánok venni
További információk a vacsoráról: https://www.visionlab-ceu.org/vissymp21latastolvakulasig
*
Előadást kívánok tartani
*
Előadás szerzője/szerzői
Előadás címe
Előadás kivonata
Legfeljebb 350 szó.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy