Inschrijflink Kroeglezing Stresshormonen
Helaas is het alweer tijd voor de allerlaatste activiteit van dit bestuursjaar. Op 11 juni zullen we het jaar afsluiten met een kroeglezing. Kom gezellig onder het genot van een drankje deze leuke en boeiende activiteit bijwonen!

Hiervoor hebben wij voor jullie een speciale spreker uitgezocht. Prof. Dr. Onno Meijer is hoogleraar in de neuroendocrinologie van corticosteroïden, aan de universiteit Leiden. Hij doet onderzoek naar hoe de hersenen de afgifte van hormonen controleren (neuroendocrinologie), evenals naar hoe hormonen een goede danwel slechte werking kunnen hebben op onze organen.
De kroeglezing zal plaatsvinden in ‘t Oude Pothuys aan de Oudegracht 279 in Utrecht. Hier zal de lezing om 20.00 beginnen. Daarna mag je natuurlijk altijd blijven om een drankje met ons te drinken. De lezing is gratis voor zowel leden als niet-leden, dus neem je vrienden of huisgenoten mee!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Wat is je naam? (Studenten die zich als Academic Professional inschrijven worden geregistreerd, de rest van de namen wordt naderhand weer verwijderd) *
Wat is je email adres? (zo kunnen we je mailen als er iets mis gaat) *
Ben je lid van Brainwave? *
Ga je naar deze activiteit als onderdeel van het vak Academic Professional? *
Hoe heb je ons gevonden? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy