Dansdagen juni-juli 2021
Het DansAteljee organiseert dansdagen van 24/6 tot en met 2/7
Deze lesgevers staan alvast voor jullie paraat: Laurent Reunbrouck (hiphop), Mamadou Tandia (hiphop), Hilde Weber (ballet), Jesse Grossen(Jazz/Funk), Michiel Van den Berghe (Modern/Broadway), Yasmine Van Damme (Funk), Jeremy Lepine (Modern Jazz), .... Ook gastdocenten kunnen van de partij zijn. We boekten tot hiertoe al 2 tot 3 lesgevers per dag, maar dit kan uitgebreid worden bij meer inschrijvingen.
We hebben 'Urban days' met voornamelijk funk, hiphop en streetdance en 'Contemporary days' met Modern, Jazz, Broadway jazz of ballet,...
Het juiste lesrooster kan pas gemaakt worden wanneer we zicht hebben op de inschrijvingen.
Iedereen is welkom, ongeacht je danservaring in deze stijlen. De groepen worden ingedeeld op basis van je groepen het voorbije schooljaar, op leeftijd en dansniveau en we zijn flexibel, dus bij vragen of problemen, aarzel niet om ons te contacteren.

Deze dansdagen hebben als voornaamste doel de gemiste lessen in het schooljaar 20-21 door de lockdown te compenseren. Onze leden krijgen uiteraard voorrang tot inschrijven, maar ook niet-leden zijn welkom om te komen kennismaken zolang er plaats beschikbaar is.

Onze leden krijgen per groep waarvoor ze ingeschreven zijn en die sinds november niet meer kon doorgaan, 2 dansdagen gratis aangeboden. Hiervoor hebben we bons gemaakt, die af te halen zijn aan de balie. Je mag de bons niet vergeten op een dansdag want deze zijn je toegangsticket, dus we voorzien ook de mogelijkheid om je bon in HDA te laten ter bewaring (want we kennen jullie al een beetje ;-)).
We starten onze dansdagen om 10u en eindigen om 17u. We volgen uiteraard alle covid-maatregelen en de richtlijnen van dat moment.

Van 5 t/m 9 juli is er een dansstage voorzien voor dansers tot en met geboortejaar 2008 en 2007
Van 12 t/m 16 juli is er een dansstage voorzien voor alle leeftijden.
Deze stages zijn enkel te boeken als volledige week (5 dagen). Je kan je gratis dansdagen gebruiken om korting te krijgen. Je betaalt dus bij inschrijving de volledige stage. We kijken dan in die week hoeveel dansdagen je nog te goed had op je bon, en deze worden op het einde van de stage terugbetaald via overschrijving. Hiervoor kan je inschrijven via deze link: https://forms.gle/6vKLhJ19cDvAMfCg9 (of ga even via onze website www.hetdansateljee.be: de link staat op onze homepage)


PRIJS
=====
Per dag (6u dans) betaal je 40 euro als lid van Het DansAteljee wanneer je geen gratis dansdagen meer ter beschikking hebt en toch nog graag wil komen meedansen. Ook de dansers van AMWD Kontich/Mortsel die een lidkaart van HDA hebben, kunnen gebruik maken van dit tarief.
Per dag (6u dans) betaal je 60 euro als niet-lid van Het DansAteljee.

BETALING/BONS
==============
Betalen kan de eerste dag van de stage/dansdag aan de balie van Het DansAteljee.
Dit is uiteraard enkel van toepassing wanneer je meer dagen komt volgen dan je gratis dansdagen ter beschikking hebt. Voor deze gratis dagen ontvang je een bon die je kan laten afstempelen aan het begin van de dag.
Bedankt om gepast geld mee te brengen of te betalen met mobile pay / payconiq (via de bankapp op je smartphone)

KORTINGEN
==========
Fiscale attesten (13 euro/dag tot 14jaar) en attesten voor de terugbetaling voor de mutualiteit (afhankelijk van uw mutualiteit) worden doorgemaild op de laatste dag van de dansdagenreeks. Dit geldt ook voor uw gratis dansdagen!! Kijk uw mail en spammap dus goed na en bewaar het attest zorgvuldig. Voor kopieën die worden aangevraagd 2 maanden na het einde van de dansstage wordt een vergoeding aangerekend. (zie algemene voorwaarden op onze website)

NIET-LEDEN
==========
Niet-leden kunnen zich inschrijven door dit formulier in te vullen én zich aan te melden via onze website (inschrijving proefles) zodat we over de nodige gegevens kunnen beschikken voor de fiscale attesten en de verzekering.

WAAR
=====
De dansstage gaat door in onze dansstudio Het DansAteljee - Meylweg 41B -2550 Kontich. We zijn aanwezig van 9.45u tot 17.15u. Er is geen voor- of nabewaking voorzien.

MEEBRENGEN
============
* De juiste danskledij per dag
Urban days: propere binnenschoenen, danskledij
Contemporary days: sokken/footthongs/balletsloefjes, de geschikte outfit voor elke les.
Mix-days: alles voor urban en contemporary. Er is steeds een korte pauze tussen 2 lessen om om te kleden.
* Lunchpakket en eventueel tussendoortjes
* Eigen klein handdoekje om je handen af te drogen na het wassen
Er is een mogelijkheid om water, frisdrank of warme drank of een snackje (koek, ijsje, chips) te bekomen uit de automaten. Betalen kan cash of met payconic/mobile pay.

ALGEMENE VOORWAARDEN
=======================
Indien wij de dansdagen niet mogen organiseren binnen de maatregelen door de Coronacrisis, kan u uiteraard uw volledig inschrijvingsgeld (in geval van betaling) terugkrijgen. Voor annuleringen van uwentwege verwijzen we door naar onze algemene voorwaarden: https://www.hetdansateljee.be/AVdansstages (copy-paste of typ deze link in uw browser of ga via de informatieknop op onze website naar deze pagina)
Een inschrijving voor een dansdag die niet meer dan 1 week vooraf geannuleerd wordt, wordt afgestempeld op de dansdagenkaart. De organisatie is te groot om last-minute wijzigingen te verwerken.

OPGELET: we krijgen de melding dat de bevestigingsmail van Google Forms niet altijd toekomt bij de mensen met een HOTMAIL-adres. Indien u nog een ander adres hebt, is het misschien handiger om dit te gebruiken om aan te melden. Bedankt!
Email *
ACHTERnaam danser *
VOORnaam danser *
geboortedatum danser (opgelet, op mobiele toestellen is het soms de Amerikaanse notatie en zijn dag en maand omgewisseld - bedankt om hiervoor op te letten :-)) *
MM
/
DD
/
YYYY
GSM nummer van de danser zelf
Deze persoon bellen we in geval van nood: naam + telefoonnummer *
Dans je al bij Het DansAteljee (HDA) ? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy