Frivillig på Klimabrølet 30. august
Vi trenger din hjelp til å sette klimasaken øverst på den politiske agendaen - bli med som frivillig på Klimabrølet 2019!

Skriv deg opp i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

***

Klimabrølet er en partipolitisk uavhengig markering, som særlig tar sikte på å aktivere den tause majoritet i klimakampen. Vi mener det er avgjørende å engasjere denne gruppen, for å bygge en tilstrekkelig stor folkelig oppslutning om tøff klimapolitikk. Målet vårt er å samle 100 000 mennesker i Oslo, og 50 000 i andre byer, og vise politikerne at de har ryggdekking for politikk som begrenser global oppheting til 1.5 grader.

I denne omgang påtar vi oss ikke "klimaekspertrollen" og begynner derfor ikke å liste opp den lange rekken av tiltak som må iverksettes for å begrense global oppheting til et minimum. Ekspertisen sitter hos fagmiljøer og politikere. De må ta modige og inkluderende valg. Vi er alle inneforstått med at vi kommer til å måtte endre oss noe, sågar gi slipp på noe, for å begrense global oppheting. Men vi er klare til å gå denne veien - sammen - fordi det overhodet ikke lønner seg på klimakatastrofe.

Klimabrølet skjer fredag 30. aug kl 1500-1630 (pluss en liten avsluttende konsert ca kl 1700), mellom Stortinget og Slottet kl 15. Vi koordinerer med skolestrikerne, og bygger på det momentumet de har skapt. Klimkampen vinner vi KUN sammen!

For mer informasjon, se www.klimabrølet.no


Fullt Navn *
Epostadresse *
Telefonnummer *
Når kan du være frivillig? *
Required
Er det noe spesielt du IKKE kan gjøre?
Fysiske begrensinger mm.
Er det noe annet vi burde vite?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Natur og Ungdom. Report Abuse