Neteja Tamariu 2019 - 29 de setembre
DADES GENERALS

Dia: 29 de setembre.
Hora de concentració: 9.30 h.
Lloc de concentració: Passeig Marítim de Tamariu (davant l'Hotel Tamariu)
Aparcament: Riera de Tamariu, al costat del Passeig.
Lloc d'immersió: Cala de Tamariu.
Tipus d'immersió: Cala.
Recomanacions: portar guants.
Últim dia per reservar plaça: dimecres 25 de setembre.

Video de la neteja de Tamariu de l'any passat
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=GcD6KMaJq-g

LOGÍSTICA

Aparcament: tots els voluntaris i voluntàries podran aparcar a partir de les 9 h a la riera de Tamariu (al costat del lloc de concentració). Haurem de posar un cartell conforme som del CIB que us proporcionarem quan arribeu. Es recomana optimitzar al màxim l'espai, ja que és limitat, i estacionar el més a prop possible dels altres cotxes. Per altra banda, també es recomana que cada cotxe pugui portar més de 2 persones.

Ampolles: El centre de submarinisme Stollis divebase (Passeig del Mar, 26, Tamariu) col·labora amb la neteja i ens deixa 10 ampolles de submarinisme pels voluntaris i voluntàries que haurem d'anar a buscar a partir de les 9 h (ensenyant el carnet de submarinisme, l'assegurança i el certificat mèdic). Si volguéssiu llogar alguna cosa més de material a aquest centre, us podeu posar en contacte directament amb ells al 972 620 035 / info@stollis-divebase.eu perquè us informin dels preus i talles que tenen disponibles.
Si teniu ampolla pròpia i la voleu carregar al centre Stollis divebase, també ho podeu fer gratuïtament de 9 a 9.30 h.

Per la resta de voluntaris, podeu recollir una de les ampolles del CIB de forma gratuïta, on haureu de pagar únicament la càrrega d'aire. Les podeu recollir a les botigues de Badal sub, Masbuceo o Freatic amb un tiquet que us proporcionem directament nosaltres.

També teniu l'opció de llogar les ampolles en algun centre de la zona, com l'H2O diving center (Palamós), Triton diving center (Llafranc), amb els que teniu conveni com a socis i sòcies.

Post-immersió: Al acabar exposarem tota la brossa que haguem retirat al passeig marítim de Tamariu i farem el triatge, separant cada fracció. Finalment, l'Ajuntament de Palafrugell es farà càrrec de la comptabilització i recollida de residus.
Els voluntaris tindran un pica pica organitzat per l'Associació d'Amics i Veïns de Tamariu. Si veniu amb algun acompanyant, ens ho podeu comunicar per incloure'l al pica pica :)

RECOMANACIONS

Portar guants

Portar tot l'equip d'immersió necessari per una immersió de cala (brúixola, ordinador de busseig o rellotge, boia de descompressió, etc). Si teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Avisar-nos, pel formulari o per correu, de quina opció us va millor per l'ampolla, per poder anar gestionant-ho. Es prioritzarà l'ordre d'inscripció.

Avisar-nos si veniu amb acompanyants, que poden realitzar neteja a la platja o fent snorkel, i poden venir al pica-pica.

Avisar-nos, a través del formulari o responent aquest missatge, de quines peces de material d'immersió (i talles) voleu llogar al CIB.

NORMATIVA DE LES SORTIDES COL·LECTIVES DEL CIB
https://www.cibsub.cat/noticia-normativa_colectives_cib-17773

IMPORTANT: Cal avisar en cas de no asistència. Si les oficines del CIB ja estan tancades, aviseu directament al centre de submarinisme on fem la immersió.

Les següents dades personals seran utilitzades única i exclusivament per ús intern del Club d'Immersió Biologia i per comunicar-nos amb vosaltes.
Email address *
Nom i Cognoms *
Your answer
Nº immersions *
Your answer
Data última immersió *
MM
/
DD
/
YYYY
Nivell de Submarinisme *
Titulació de submarinisme *
Tinc ampolla pròpia i la puc portar a la neteja? *
Cotxe *
NO. El necesito compartir amb altres socis/es
SI. El vull compartir amb altres socis/es
SI. No el puc compartir amb altres socis/es
Altres (especificar a comentaris del final del qüestionari)
Tinc cotxe?
Telèfon
El telèfon de contacte l'utilitzarem per ús intern del CIB, per posar-nos en contacte amb tu i per proporcionar-li a un altre soci o sòcia en el cas que vulgueu compartir cotxe.
Your answer
Compleixo amb la normativa de les sortides col·lectives *
Resum: 1) Ser SOCI/A del CIB; 2) Assegurança i certificat médic vigents. Més informació en el següent enllaç: https://www.cibsub.cat/noticia-normativa_colectives_cib-17773
Lloguer de material al CIB
Per llogar material al CIB pel cap de setmana, el podeu recollir dijous o divendres, i retornar-lo dilluns o dimarts dessalat i el més sec possible. Qualsevol retard s'abonarà apart. Moltes gràcies :)
Sense talla
S / talla 2
M / talla 3
L / talla 4
XL / talla 5 (només en neoprens)
Jacket
Neoprè
Regulador
Ploms
Nombre d'acompanyants (si fos el cas)
Els acompanyants podran ajudar a la neteja de platja i fent snorkel :)
Your answer
Protecció de dades *
Required
Altres comentaris
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service