Prijave za Learning to See by Henry LaBounta
Kako prepoznati da li video igra izgleda dobro? Prvi utisak je važniji nego što mislite jer određuje u velikoj meri da li će neko zavoleti igru ili ne. Kreiranje sjajne igre počinje od tehnika koje našim očima pomažu da prepoznaju šta je ono što je čini vizuelno atraktivnom drugima.

Ukoliko vas interesuju najefikasniji alati i tehnike koje možete primeniti pri stvaranju vizuelnih efekata najvišeg kvaliteta prijavite se i dođite u sredu, 15. marta, u 18:00 do Mikser House-a gde ćete imati priliku da čujete predavanje Henry LaBounte, čuvenog art direktora sa više od 25 godina iskustva u igrama, vizuelnim efektima, filmskoj industriji, animaciji i televiziji.

Tokom predavanja Henry će predstaviti tehnike i alate koji će vam omogućiti da učinite vaše igre vizuelno neodoljivim. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i saznajte tajne uspeha filmova poput Minority Report, Mission Impossible 2 i Star Trek VII Generations. Ili, ako ste u industriji igara, sigurno će vas interesovati da saznate šta je to što je igre kao što su Need for Speed Hot Pursuit, NBA Street, Need for Speed Most Wanted i Burnout Paradise učinilo nezaboravnim hitovima.

Ime i prezime
Your answer
Mail adresa
Your answer
Zanimanje
Your answer
Kompanija (opciono)
Your answer
Broj telefona (opciono)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Nordeus. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms