Feedback
Ви благодариме што го завршивте онлајн курсот Dali4Youth за Дигитална уметност! Би сакале да добиеме искрени повратни информации за материјалот на курсот и неговата достапност. Ве молиме пополнете го прашалникот и помогнете ни да го подобриме материјалот за учење.
Sign in to Google to save your progress. Learn more

Како би ја оцениле содржината и презентацијата на курсот? (на скала од 1 до 5)

*

Како би го оцениле курсот во глобала? (на скала од 1 до 5)

*
Курсот го разви моето разбирање за концептите и принципите на Дигиталната уметност.
*
Дали можете практично да ги примените материјалите од курсот во вашата секојдневна
пракса?
*
Дали има некои теми што би сакале да ги разгледате во овој курс?
*
Дали сметате дека NEET's во вашата услуга ќе се мачат да пристапат до интернет компјутерската технологија? Ве молиме елаборирајте.
*
Како би можеле да помогнете да се реши недостатокот на ИКТ пристап за NEET?
*
Кои услуги се достапни за пристапни ИКТ за младите во вашата област? (Стабилна интернет конекција, лични или јавни компјутери, лаптопи..)
*
Со кои ИКТ вештини младите имаат проблеми во вашата услуга?
*
Како ги решавате прашањата во врска со нискоквалификуваните млади луѓе во ИКТ?
*
Сите други коментари, повратни информации и предлози се добредојдени!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy