De Nationale WerkEnergie-Enquête
Er verandert veel in de manier waarop we denken over werk en werken. Over en weer verwachten werkgevers en werknemers méér van elkaar. Voor wat betreft de manieren van samenwerken. De onderlinge communicatie. Maar ook: het mogen en kunnen nemen van meer eigen ruimte.
Steeds vaker klinkt daarbij de vraag: wat geeft je in je werk nou de meeste energie, wat motiveert je het allermeest?
De BegripsAcademie is altijd bezig om meer inzichten te verwerven en te delen over wat mensen verschillend maakt en wat ze verbindt. Met deze enquête willen we onderzoeken waar mensen nou echt blij van worden in hun werk. En om te zien of hierin verschillen bestaan als je bijvoorbeeld kijkt naar leeftijd, geslacht, afkomst, opleiding en nog zo wat kenmerken die mensen uniek maken.

Met de uitkomsten van deze enquête verwachten we een inspirerende bijdrage te kunnen leveren aan discussies over motivatie, vitaliteit en diversiteit. We hopen daarom op massale deelname!

Je vult deze enquête helemaal anoniem in. Het hoeft maar een paar minuten van je tijd te kosten. Alvast heel hartelijk dank voor je moeite!

WIL JE DEZE ENQUÊTE EXCLUSIEF DOOR JE EIGEN ORGANISATIE LATEN INVULLEN EN ONS DE RESULTATEN LATEN VERGELIJKEN MET HET ALGEMENE BEELD? Dat kan. Kosteloos. Je hoeft alleen maar even een e-mail te sturen naar info@begripsacademie.nl en het is binnen twee werkdagen geregeld!
Geboortejaar *
Geslacht *
(Vul, wanneer je in transitie was of bent, het geslacht van je voorkeur in)
Wat is de 'hoogste' opleiding die je hebt gevolgd? *
In welke sector werk je momenteel? *
Required
Hoeveel jaar heb je tot nu toe gewerkt? *
Wat is je afkomst, als deze NIET (geheel) Nederlands is?
Bijvoorbeeld: moeder Italiaans, vader Nederlands, geboren in Nederland. Als je afkomst WEL Nederlands is, ga je door naar de volgende vraag.
Your answer
Wat is je levensovertuiging? *
Required
Wat is je seksuele geaardheid? *
Required
Wat zijn in je werk je VIJF grootste energiebronnen? *
Wat geeft je in je werk de meeste energie? Wat zet je het liefste in, waar word je echt blij van? Oftewel: hoe ga jij het allerliefst te werk? Klik jouw persoonlijke TOP-5 aan!
Required
Heel hartelijk dank!
Wat fijn dat je even de tijd hebt genomen om deze enquête in te vullen. Je antwoorden dragen echt bij aan nieuwe inzichten over wat ons drijft in werk en werken - en hoe we allemaal beter tot ons recht komen.

De resultaten van deze enquête zullen worden gepubliceerd op www.begripsacademie.nl, maar ook via Linkedin en andere kanalen.

Wil je meer weten over waar je energie van krijgt? Ga dan naar www.begripsacademie.nl en klik op 'Test (gratis) je vierstemmigheid'. Met de leuke invuloefening die je hier kosteloos kunt doen (en ieder ander die het maar wil) krijg je inzicht in je voorkeuren, je manieren van doen en nog veel meer.


Nogmaals hartelijk dank voor je tijd en inspanning, we zijn er heel blij mee!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy