Genbrugs/ Upcyclings-værksted -Reparations Café 
Interesse undersøgelse foretaget af Arbejdsgruppen for Upcycling- og Genbrug, under "Fællesskabet Fanø".

Kan du som borger eller gæst på Fanø tænke dig at have adgang til én eller flere værksteder, hvor formålet kunne være at reparere genstande som er gået i stykker- bygge nyt af brugte eller tiloversblevne materialer-
lave kreativ kunst eller brugskunst af samme?  - Værksteder beliggende i Nordby, udstyret med allehånde værktøj og mulighed for socialt samvær med andre brugere?

Vælg hvilket eller hvilke værksteder, du kunne være interesseret i - eller tilføj, hvis du synes, der mangler en mulighed.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Hvad er dit tilhørsforhold til Fanø?
Hvilke typer værksteder kunne du tænke dig at benytte?
Kunne du tænke dig lejlighedsvis hjælp eller undervisning, når du bruger værkstederne?
Vælg én eller flere muligheder
Reparationscafé - hvordan kunne du tænke dig at bruge en reparationscafé?
  1. En reparationscafé (introduceret på engelsk som repair café) er et sted hvor folk mødes for at reparere elektriske, elektroniske og mekaniske husholdningsudstyr, computere, cykler, tøj, osv. Reparationscaféer er organiseret af og for lokale beboere. Reparationscaféer er bestemte steder hvor værktøj er tilgængeligt og hvor de kan reparere deres defekte udstyr ved hjælp af frivillige. Reparationscaféers formål er at reducere affald, at vedligeholde reparationsfærdigheder og styrke den sociale sammenhængskraft. (Wikipedia)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy