Fii content owner la Tabăra de Toamnă 2019!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Tema atelierului pe care il propui: *
Nu uita tema Tabarei de Toamna 2019: "E timpul pentru pescuit"!
Titlul atelierului, asa cum va aparea in agenda: *
Descrierea atelierului, asa cum va aparea in agenda: *
Aceasta descriere va fi disponibila pentru participanti atunci cand isi vor alege atelierele la care sa participe
Descrie in detaliu despre ce va fi atelierul, de ce crezi ca e relevant pentru tema evenimentului si cum te-ai gandit sa il structurezi: *
Care sunt obiectivele de invatare pe care ti le-ai propus pentru participantii la atelier? *
Numarul de participanti minim si maxim pentru atelier (daca exista) *
La selectia propunerilor vor fi preferate atelierele de 25+ de participanti, intrucat ne dorim sa organizam un eveniment pentru cat mai multi membri din comunitatea TdT.
Durata estimata a atelierului: *
Numele tau, asa cum va aparea in agenda: *
Descrierea ta, asa cum va aparea in agenda: *
Datele tale de contact (adresa de email, numar de telefon, id skype): *
GDPR - Sunt de acord sa stocati si procesati datele mele in urmatoarele scopuri *
Vom salva si procesa datele completate in acest formular pe o durata de 1 an. Daca vei fi ales ca si "content owner" cu atelierul propus de tine, vom folosi aceste date pentru a te contacta pentru clarificari, pentru logistica evenimentului, pentru promovarea atelierului tau si pentru feedback. Salvam numele si prenumele precum si informatii despre activitatea ta profesionala. Aceste date vor fi publicate in agenda evenimentului. Vom stoca si date de contact cum ar fi adresa de email si numarul de telefon, insa acestea nu vor fi facute publice. La ele vor avea acces persoanele implicate in organizarea evenimentului. Nu vom distribui datele tale catre o terta parte fara sa iti cerem acordul  specific pentru asta. Daca nu esti de acord ca noi sa salvam aceste date, atunci nu vom putea sa oferim atelierul tau ca optiune in cadrul evenimentului, neavand nici o posibilitate sa te contactam sau sa promovam atelierul. In concluzie, nu vei putea trimite acest formular. De asemenea, ne-ar placea sa te contactam si pentru a-ti prezenta alte evenimente pe care Tabara de Testare le organizeaza, sau pentru a-ti propune sa sustii atelierul in cadrul altor evenimente organizate de noi. Te rog sa ne spui daca esti de acord selectand optiunile aferente.
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy