Z Generation Young Designers Competition 2021
ZIPHOUSE anunță deschiderea perioadei de aplicare la Competiția Z Generation!
Pentru a vă putea înscrie în concurs vă rugăm să citiți cu atenție Condițiile Concursului și să completați formularul de mai jos.

Condițiile Concursului:

Z Generation este o competiție organizată de ZIPHOUSE, destinată tinerelor talente din domeniul modei și care se va desfășura în perioada Ianuarie - Iunie 2021. Scopul concursului este de a identifica, încuraja și promova, atât local cât și internațional, tinerele talente care au aspirații de creștere în designul vestimentar, precum și stabilirea unor parteneriate și colaborări între designerii locali și alte părți interesate din industrie prin implicarea lor în competiție. De asemenea, să promoveze și să dezvolte viitori lideri în industria modei. Designerii care vor intra în etapa finală își vor prezenta creațiile în cadrul unui defileu de modă organizat la finele concursului.

Etapa I. APLICAREA
Termen de Aplicare - 31 ianuarie 2021 Pentru a fi acceptat în concurs, candidatul trebuie să completeze Formularul de Aplicare de mai jos și să atașeze moodboard-ul colecției și adițional schițe. Tema colecției este liberă.

Etapa II. LANSAREA CONCURSULUI & SELECȚIILE
Organizatorul va accepta în concurs maxim 35 participanți. Participanții selectați vor fi invitați la un meeting cu organizatorii în data de 7 februarie la care vor trebui să prezinte conceptul colecției, moodboard-ul și schițele. Participanții selectați în concurs vor fi informați în cadrul evenimentului, cu privire la regulile concursului și criteriile de evaluare! Prezența obligatorie!

Etapa III. SESIUNILE DE MENTORAT
Participanții vor avea parte de mentorate tet-a-tet cu mentorii concursului și vor primi feedback pe tot parcursul creării colecției în baza conceptului, moodboard-ului, schițelor, textilelor, machetelor, asamblarea pieselor vestimentare styling-ul și sesiunea foto a colecției.

Mentorship & Feedback Day 1 // Concept, moodboard, schițe.

Mentorship & Feedback Day 2 // Textile, machete, forme, siluete.

Mentorship & Feedback Day 3 // Machete, asamblare produse.

Etapa IV. MENTORAT STYLING & REALIZAREA SESIUNILOR FOTO
Participanții vor lucra la stylingul colecției ghidați de mentorii concursului. La fel vor lucra asupra conceptului sesiunii foto.
Etapa V.

Pre-selecții // Mai 2021 Participanții vor prezenta colecțiile finisate, iar la finalul zilei vor fi anunțati designerii selectați care merg în etapa finală a competiției.
Nume și prenume: *
Instituția de învățământ *
Facultatea la care studiați *
Anul de studiu *
Categoria *
Required
Telefon de contact *
Adresă de e-mail *
Link la profilul de Facebook și Instagram *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy