Regisztrációs lap - XXIX. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó 2020
Kedves Csoportvezető kollégánk!

Ön a XXIX. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó online kitölthető regisztrációs felületén van. Az itt elvégzett regisztráció egyenértékű a korábban e-mailes formában bekért regisztrációs lap beküldésével. A felületet azért hoztuk létre, hogy Önnek is egyszerűbb, gyorsabb, pontosabb legyen a jelentkezés a 2020-as WSO-ra.
Amennyiben a kitöltés során bárhol elakad, kérdése, problémája van, hívja a 06703353959-es számon egyesületünket.
Reméljük, hogy online felületünk elnyeri a tetszését!

FIGYELEM!
Kérjük, minden esetben figyelmesen olvassa el, hogy milyen adato(ka)t kérünk, hogy minél pontosabban tudjon válaszolni!

Amennyiben az adott lapon kitöltött minden adatot, azokat ellenőrizte és helyesek, az aktuális lap alján a NEXT v. KÖVETKEZŐ gombra kattintva tud továbblépni.
A kérdőív lehetőséget ad arra, hogy visszalépjen előző oldalakra és javítson, esetleg új információt írjon be. Ezt a BACK v. VISSZA gombra kattintással tudja megtenni az aktuális lap alján. A regisztrációs felület a korábban bevitt adatokat - alapesetben - megőrzi.

Bizonyos információk esetében kizárólag olyan választ fogad el a rendszer, amelyben számok szerepelnek (pl. telefon- vagy adószám bekérése, csoport és kísérő létszámok). Amennyiben a 'Must be a number' (Számot kell megadnia) felirat jelenik meg a kitöltendő rubrika alatt, Ön más karaktert - például szóközt vagy kötőjelet - is használt, ezek törlésével helyes lesz a kitöltés.

Amennyiben kérése, kérdése, megjegyzése van, a kérdőívben lehetőség van arra, hogy ezeket jelezze - 'Az előadás adatai' részhez érve a 'Van bármilyen kérése, kérdése, megjegyzése?' kérdésre feleljen 'Igennel', majd a 'NEXT' gombra kattintva éri el a felületet, ahova rögzítheti megjegyzéseit.

ADATOK KEZELÉSE: A kérdőíven szereplő információkat csak az adott rendezvény szervezésében és tapasztalatainak feldolgozásában, visszajelzésében használjuk, utána nem tároljuk, harmadik félnek nem adjuk ki.
Email address *
Megye vagy a főváros kerülete (ahol a csoport működik) *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy