Anmälning till Junis sommarläger på Hotell Lappland 19-21 Juni 2018
Tisdag 19:e Juni till Torsdag 21:a Juni åker Junis Umeå och Björksta scoutkår på ett nytt läger i Lycksele och bor på Lyxiga Hotell Lappland med bad, vila och rekreation och vi går en dag på Lycksele Djurpark.

I kostnaden på 550 kr per person ingår resan, boende på hotell, hotellfrukost och inträde till djurparken. All mat förutom frukosten måste ni ordna själv.

Lägret är ett familjeläger för hela familjen först och främst. Vi ser helst att ni åker en hel familj tillsammans.

Barn kan också åka själva till lägret utan föräldrar och bo med någon av våra ledare eller med någon annan förälder, om det finns någon ledig plats hos någon ledare/förälder som har möjlighet att ta ansvar för barnet. Det är alltså begränsade platser för detta. Vi kan inte lova någonting, utan det bästa är att ni kollar med Jörgen om det finns en plats för ditt barn så kollar vi om vi kan lösa det. Meddela om det är något särskilt som vi bör veta om ditt barn om barnet åker själv.

Vi åker buss med UmeBuss. Bussen hämtar på följande ställen: Ålidhemsskolan, Mariehems Centrum, Ersboda Kärnan, Junislyan och Mediamarkt .. Exakta tider meddelas innan avfärd här på hemsidan så håll koll här på busstiderna, och på rumsindelning, packlista och liknande information innan resan.

Om ni väljer att ta eget bil till lägret så vill vi att ni fyller upp bilen så vi får med så många som möjligt.
Kontakta oss innan och planea vilka som ska åka med i bilen så kan ni hämta upp dom före och åker sedan direkt till Lycksele, vi samlas kl 15:00 där oavsätt. Vi ser gärna att ni tar egen bil. Vi har möjlighet att betala lite ersättning för bilen. Läs mer om det längre ner.

Vi är framme i Lycksele ca 15:00 och börjar med en samling med allmän information och delar ut nycklarna, samlingen är OBLIGATORISKT för alla.

Från kl 16:00 på tisdag och onsdag har vi tillgång till SPA-anläggningen med bubbelpooler både inne och utomhus, simbassäng, bastu, med mera. SPA´t har öppet till 22:00 på kvällarna. Så mellan 16-22 så får vi bada så mycket vi vill =)

Vi har fri tillgång till en egen biosallong och vi kommer att visa film i Biosalongen kl 20:30 på tisdag och onsdag kväll. På Onsdag kommer vi också visa någon film under dagen.

I övrigt brukar vi gå till Dollarstore som ligger ett stenkast från hotellet, där finns billigt godis och andra saker.
Vi kan umgås med varandra på Hotellet där det finns många samlingslokaler där man kan träffas och umgås.
Vi har en stor samlingslokal utanför Bion, där vi också kommer att ha samlingen första dagen, här kan vi träffas närsomhelst under dagarna och bara umgås och "hänga".
Även i hotellets foaje finns en hörna med fåtöljer att hänga i.
På Hotellet finns också gym (från 18 år), solarium och andra bekvämligheter.
Ett lekrum med bollhav finns för barnen.
Ett biljardbord (20 kr per spel) och olika arkadspel (kostar en slant) finns också.
Ta gärna med laptops/surfplattor, det finns gratis WIFI.

Sista dagen, på Torsdag, åker vi tillsammans till Lycksele Djurpark, detta ingår också i priset.
Vi checkar ut från hotellet kl 11:00 på Torsdag. Då kommer bussarna och hämtar oss på hotellet. De som har egen bil tar såklart sin bil. Vi stannar till på Lycksele Djurpark i 4 timmar, där alla får spendera sin tid som man vill.
Efter besöket så åker bussarna hem till Umeå. Så vi är hemma i Umeå ungefär vid 17-tiden.
De som har egen bil stannar såklart så länge de vill på djurparken.

Kostnaden för lägret är 550 kr per person. från 0-100 år. Vi lämnar tyvärr ingen familjerabatt eller liknande. Priset är redan kraftigt reducerat av Junis och det skulle kosta väldigt mycket mer i vanliga fall att åka dit privat.

I Priset ingår resa till och från Lycksele, boende på hotell lappland i 2 nätter, hotellfrukost, inträde till djurparken och deltagande i alla Junis-aktiviteter.

Alla deltagare ordnar all sin mat själv (förrutom hotellfrukost som ingår i priset)

På Tisdagen kl 18:00-20:00 har hotellet ordnat med pizzabuffe speciellt för oss på Junis Umeå, så att vi inte behöver tänker på att ordna mat direkt när vi kommer fram. pris för barn 69 kr och vuxen 89. Det finns flera olika sorter, både fläskfritt och vegetariskt finns också. Anmäl om ni vill ha pizzabuffen så hotellet kan beräkna hur mycket dom ska göra.

I övrigt finns det möjlighet att äta a la carte på hotellets resturang eller lättare mat i hockeybaren, eller så kan man gå över bron och äta på Frasses, pizzeria etc, eller köpa enklare mat på Ica eller konsum t.ex.
Det finns ett minikylskåp på hotellrummen och micro i foajen. Tips är att ta med en vattenkokare hemifrån. Enklast och billigast är att köpa nudlar på dollarstore. Det tar ca 20 minuter att gå över bron till stan där det finns affärer och resturanger att handla på.

Rummen som vi hyr är 4-5 bäddsrum och vi betalar för varje säng.
Om ni i är färre än 4 stycken i sällskapet så förväntar vi oss att man kan dela rum med någon annan så att vi fyller sängarna. Annars blir det en stor extra kostnad för föreningen.

Vi ser till att alla får dela rum med någon lämplig person eller familj så att det ska bli trivsamt för alla.
Kanske ni kan ta hand om ett barn som inte har föräldrar med sig i ert rum, tex, så får fler barn möjlighet att komma med också, Detta är en superbra lösning för oss och barnen som blir glada.
Har ni mycket speciella skäl att inte dela med någon, prata med Jörgen så ser vi hur vi kan lösa detta.

Om ni är fler än 5 i familjen så måste ni dela upp er på två rum då det inte får bo mer än 5 i varje rum.

Rumsindelning meddelar vi när vi kommer fram på hotellet på Onsdagen.

Om ni har egen bil och har möjlighet att köra den till Lycksele är det jättebra.
Ni får 400 kr i bilersättning om ni tar er egen bil.
Dock har vi 2 motkrav:
1. OM ni har lediga platser i bilen så vill vi att ni ta mer någon fler medlem i bilen OM vi har fullt i bussarna och behöver extra platser.
2. När vi är i Lycksele så vill vi att ni kan ställa upp någon gång att köra till affären eller liknande.

Det betyder inte att ni måste köra flera gånger per dag i skytteltrafik, utan att när ni själv åker och handlar så kan ni skjutsa några extra till affären när ni ändå åker, så hjälps vi åt alla som har bilar så att andra medlemmar också får ta sig på affären och liknande. Vi är en förrening och då hjälps vi åt =)

Väljer ni att åka bil även om det finns lediga platser i bussen eller om ni inte vill hjälpa till med skjutsar så är det ert eget val att ta bilen och då kan vi tyvärr inte betala ut ersättning. Bilersättningen får ni på plats i Lycksele. Ni betalar alltså full lägeravgift och sen får ni tillbaks bilersättningen senare, då blir det rätt i bokföringen.

För att anmäla er så fyller ni i forumläret längst ner. Ett huvudkrav för att kunna anmäla sig är att tidigare skulder från tidigare läger är betalda och att medlemsavgiften för barnen är betalda för 2018.

Ni anmäler er alltså på formuläret och betalar in lägeravgiften så snabbt som möjligt.

OBS.. Ni har alltså inte garanterad plats förens lägret är betalt! Vi bokar rum och plats åt er den dagen som vi får betalningen. Kommer ingen betalning in så har ni heller inget rum bokat.

Om ni har barn som vill åka utan förälder så måste ni först försäkra er om att det finns en plats för barnet i något rum innan ni betalar in för lägret, det är väldigt begränsade platser i rummen.

Betalning sker på vårt Plusgiro 36 65 40 -3 eller Swish 123-245 03 28 (helst)
Märk betalningen med ditt efternamn eller liknande + Lycksele. Du kan också betala kontant till Ari eller Jörgen.
Om du har särskilda ekonomiska skäl så finns en viss möjlighet att göra upp en del av kostnaden på annat sätt, tex genom avbetalning eller liknande.

Alla frågor om betalning och ekonomi sker till Ari. Alla andra frågor om lägret till Jörgen.

Vi ber att ni tänker igenom om ni har lust och möjlighet att åka INNAN ni anmäler er så att det inte blir avhopp i sista sekund, då det blir stora kostnader för Junis om vi hunnit boka hotellrum och buss. Alltså tänk till innan ni anmäler er samt meddela så SNABBT som möjligt om det blir förhinder. Senast 5 dagar innan avfärd. Avbokar ni senare än detta är det bara vid sjukdom som vi betalar tillbaks avgiften. Att anmäla sig sista dagarna skapar också problem för oss då vi hunnit boka rum och sådant, så både anmäl i tid och avboka i tid för att det ska funka bra.

Regler att komma ihåg. Det är inte tillåtet att springa mellan rum och gå in i varandras rum, dom ända som får gå in i någon annans rum är personer i samma familj.

OBSERVERA- Barn under 12 år får aldrig vara själva i badet utan en förälder eller ansvarig ledare måste alltid följa med barnen.
OBSERVERA 2 - Man får ALDRIG bada i badet med vanliga kläder! Om man av olika anledningar inte kan bada i vanliga badräkter så finns det heltäckande badkläder som man måste ha med sig. Om man badar med vanliga kläder så förstör man filter i simhallen vilket kostar mycket pengar att laga.

Respektera att det bor andra på hotellet också så det ska vara tyst på nätterna. Inget spring i korridorerna efter kl 22:00 och från kl 23:00 så ska alla vara på sina rum.

Pga risk för magsjuka etc, var noga med att tvätta och sprita gärna händerna innan frukostbufe, och efter toalettbesök.
Var noga att duscha INNAN bad i Spaet för att undvika bakteriespridning.

På Bussen äter vi inte smuliga saker som chips, kakor etc.
Det är lag på bälte i bussen för allas säkerhet.

Om du behöver hjälp med anmälningen eller har frågor om lägret, kontakta Jörgen

Har du frågor om lägret i allmänhet eller om anmälningar kontakta:
Jörgen Törngren, 070-3273127, jorgen@junisumea.nu

Har du frågor om betalning och ekonommi kring lägret kontakta
Ari Leinonen, 070-5679214, ari.leinonen@junisumea.nu

Välkomna

Namn och personummer *
Namn och personummer på alla personer i familjen som ska med på lägret.
Your answer
Vet du säkert att ni ska följa med på resan? *
Om du är osäker, meddela till Jörgen så snabbt du vet säkert
Required
Betalning *
Har du förstått avgiften för läget? För att anmälan ska gälla så ska betalningen för detta läger ske så snabbt som möjligt efter du gjort anmälan. Först när du har betalat så är anmälningen säkrad. Avgiften är 550 kr per person, för alla deltagare, från 0-100 år.
Required
Mobiltelefon-nummer *
Your answer
Email *
Your answer
Mat *
Det ingår bara Hotellfrukost i priset. Övriga måltider får ni ordna själva.
Pizzabuffé *
På Tisdagen har hotellet ordnat med pizzabuffe speciellt för oss på Junis Umeå, så att vi inte behöver tänker på att ordna mat direkt när vi kommer fram. pris för barn 69 kr och vuxen 89. Det finns flera olika sorter, både fläskfritt och vegetariskt finns också. Anmäl om ni vill ha pizzabuffen så hotellet kan beräkna hur mycket dom ska göra.
Buss eller bil *
Vill du åka Junis-bussen till lägret eller kan du köra din bil? Vi är en förening och vi hjälps åt och vi kommer behöva några bilar som kör till Lyckele och som också hjälper till i Lycksele med att köra på affären och liknande. För de som erbjuder sig att hjälpa till med bil betalar vi en symbolisk summa på 400 kr, annars står man för bilkostnaden själv. Vi meddelar dig vis SMS om just din bil behövs. Skriv gärna hur många platser du har i din bil under övrigt, längst ner
Rumsindelning *
Har du önskemål om rummsindelning? T.ex. vem du kan tänka dig dela rum med. Rummen som vi hyr är 4-5 bäddsrum och vi betalar utifrån detta. Det blir alltså väldigt dyrt om det bor 2-3 stycken i ett rum, då får Junis betala för tomma sängar - Så vi önskar och hoppas att alla kan tänka sig att dela rum med någon annan om man är färre än 4 (Vi passar självklart in någon person som skulle passa ihop bra så att vi fyller alla sängar, så blir det billigare för Junis och vi kan göra mer roliga saker. Kanske ni också kan tänka er att ta hand om något extra barn som åker utan sina föräldrar, då gör ni en stor insats och gör något fler barn extra glad =) Om man är fler än 5 måste man också dela upp sig på 2 rum. Har ni särskilda själ att inte dela med någon så försöker vi så klart lösa det, men hoppas alla är beredd att hjälpas åt att minska konstnaderna =)
Your answer
Information om barnet
Om ditt barn åker själv på läger, så tar någon annan vuxen hand om barnet, skriv ner saker som vi bör veta om här, tex kring matrutiner, sängvätning, mediciner, etc, etc. Samt vilken ledare ni önskar att barnet bor med. Det är bara Jörgen som har tillgång till svaren i formuläret, vi sprider inga känsliga detaljer
Your answer
Övrigt
Har du några andra tankar eller önskemål?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service