Mini Catalogus & SAB brochure aanvragen


Nog een paar weken en dan mag ik de nieuwe Mini Catalogus (lente/zomer) en de Sale a Bration brochure 2021 bestellen!! Whoop Whoop! Ik ben super enthousiast over de nieuwe catalogus. Deze staat weer vol met mooie producten, inspiratie, tips en meer!HOE ONTVANG JE DE CATALOGUS EN SAB BROCHURE?


1. Heb je de afgelopen 3 maanden (1 september t/m 30 november) een Stampin'Up! bestelling bij mij geplaatst van minimaal € 25,-, dan hoef je niets te doen. Je ontvangt de catalogus en SAB brochure automatisch.


2. Heb je het Doe het zelf pakket (voorheen DIY Thuispakket) besteld? Vul onderstaand formulier in om de catalogus en SAB brochure te ontvangen.
Ben je demo en heb je het pakket besteld, dan ontvang je een eigen exemplaar via Stampin'Up!


3. Is het langer dan 3 maanden geleden dat je bij mij een bestelling hebt geplaatst, maar zou je graag de catalogus en SAB brochure willen ontvangen?
Bestel vóór 30 november voor minimaal € 25,- of bestel mee met de verzamelbestelling van 1 december en ontvang de catalogus bij je thuis. Wil je geen bestelling voor bovenstaande datum plaatsen, dan vraag ik een vergoeding van de verzendkosten t.w.v. € 3,64


4. Bestel je nog niet bij een collega demo en zou je graag de catalogus en SAB brochure willen ontvangen? Bestel vóór 30 november voor minimaal € 25,- of bestel mee met de verzamelbestelling van 1 december en ontvang de catalogus bij je thuis.
Wil je geen bestelling voor bovenstaande datum plaatsen, dan vraag ik een vergoeding van de catalogus, SAB brochure & verzendkosten t.w.v. € 6,-VOORWAARDEN:

- Het bestellen van de VerrassingsPost en/of losse vellen kaartkarton valt niet onder een Stampin'Up! bestelling.
Deze extra voorwaarden ivm demo's die de pakketten en losse vellen kaartkarton bestellen.

- Ben je zelf Stampin'Up! demo, dan ontvang je van Stampin'Up! een eigen exemplaar.LET OP!: Zorg ervoor dat je je adres goed invult in het aanvraagformulier. Je adresgegevens worden 1-op-1 overgenomen voor de verzendlabels.* * *Heb je nog vragen, stuur gerust een mail naar:
info@helenedenbreejen.nl


Hélène den Breejen
Onafhankelijk Stampin'Up! Demonstratrice
Email *
Ik ontvang graag onderstaande catalogi/ brochure *
Voornaam *
Achternaam *
Straatnaam + huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Heb je al een Stampin'Up! demo waar je besteld? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy