Torp&Co @home - LIVE Video hjemmetrening
Registrering for å delta på Torp&Co LIVE video hjemmetrening.

I den utfordrende perioden vi står i nå, har Torp&Co designet et LIVE video hjemmetreningstilbud til alle som sitter på hjemmekontor. Vi håper dette kan gi glede, energi og et snev av sosial kontakt, men viktigst av alt, ivaretakelse av kropp og helse i disse utfordrende tider.

Det er viktigere enn noen gang å ha fokus på ergonomi og fysisk aktivitet, dette da mange av oss sitter hjemme på ugunstige arbeidsplasser. Sjansen for å pådra seg nakke-, skuldersmerter, armplager og ryggvondter er stor. Vi tilbyr ulike treningstimer for å forebygge dette, hver dag gjennom live online video.

Inkl. styrketrening (30 min), yoga (30 min) og pausestrekk (15 min). Hver time ledes av våre instruktører og fysioterapeut, og de vil også være tilgjengelige for spørsmål etter timen.

Vi tilbyr dette for å ivareta deg på hjemmekontoret, og håper du ønsker å benytte deg av dette tilbudet selv om det er trangt økonomisk akkurat nå. Vi har derfor en frivillig innbetaling på mellom 10 og 100kr på VIPPS. Velg din økt og beløpet du ønsker.

Treningsplanen og all informasjon om hvordan du deltar ligger under.

Vi håper å se deg online!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Google.com. Privacy & Terms