Prijavnica na POZ webinar - Vidiki kakovosti zelenih površin za mlade
Prijavljate se na webinar "Vidiki kakovosti zelenih površin za mlade", ki bo izveden v torek, 11. 5. 2021, ob 14.30 preko spletne platforme Zoom. Webinar je namenjen predvsem mladim od 15 do 25 let, na njem pa bodo predstavljeni vidiki kakovosti zelenih površin in kakšni so pristopi načrtovanja zelenih površin in možnostih njihove uporabe. Predstavili bomo kakšne so prepoznane potrebe mladih glede zelenih površin in vrstah uporabe ter preko interaktivne razprave z udeleženci preverili ali te strokovno prepoznane potrebe držijo in so aktualne. Na webinarju bodo imeli udeleženci možnost predstaviti v čem sami vidijo probleme pri uporabi zelenih površin in predstaviti svoje ideje za izboljšanje stanja.

Podatke, ki bodo zbrani preko prijavnega obrazca potrebujemo za organizacijo webinarja - za posredovanje spletne povezave do dogodka, demografski podatki pa nam bodo koristili pri prilagoditvi vsebin webinarja in razporeditvi udeležencev v skupine za razpravo. Z oddajo prijave se strinjate z obdelavo vaših podatkov in politiko zasebnosti: https://izo.si/wp-content/uploads/2021/05/pravno_obvestilo.pdf
Udeležba na webinarju je brezplačna, dogodek pa bo sneman.

Webinar "Vidiki kakovosti zelenih površin za mlade" organizirata Urbanistični inštitut Republike Slovenije in Inštitut za zdravje in okolje v okviru projekta Partnerstvo za okolje in zdravje, ki ga sofinancira Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime in priimek *
Elektronski naslov *
Status
Clear selection
Prosimo, da označite, kje živite.
Clear selection
Prosimo, da s seznama izberete občino, v kateri živite.
Politika zasebnosti *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Institute for Health and Environment. Report Abuse