Kulturális közösségfejlesztés gyakorlata - 60 órás képzés jelentkezési űrlap
Az EFOP-1.3.1-15-2016-00001 „Cselekvő közösségek – aktív közösségi szerepvállalás” című kiemelt projekt megvalósításának keretén belül megvalósuló 60 órás „Kulturális közösségfejlesztés gyakorlata” térítésmentes képzésre (a továbbiakban: képzés).

2018- ban 140 fő vehet részt a képzéseken, melyeket vidéki helyszíneken szervezünk, bentlakásos formában.

Közép-Magyarországi régióban állandó lakcímmel rendelkező és/vagy ott bejegyzett intézményben szervezetben dolgozó szakember jelen pályázatból nem vehet részt támogatott képzésben.

A jelentkezési űrlap kitöltése önkéntes, a kitöltéséhez kérjük, készítse elő a legmagasabb iskolai végzettségét igazoló dokumentumot!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Az NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. a képzésre jelentkezők személyes adatait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) alapján az érintett hozzájárulásával, a képzésre való jelentkezés elbírálása céljából kezeli, az adatokat jogosulatlanul harmadik személynek nem adja át, és a személyes adatokat a jelentkezés elutasítása esetén haladéktalanul, véglegesen és nem visszaállítható módon törli a nyilvántartásából.
Az adatok megismerésére az EFOP–1.3.1-15-2016-00001 azonosítószámú, „Cselekvő közösségek – aktív közösségi szerepvállalás” című projekt munkatársai jogosultak. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogait és jogorvoslati lehetőségeit az Infotv. 14.§-23.§ szabályozza.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms