Påmelding for Mannskap til Hypercamp 2022
Velkommen til mannskapspåmeldingen til Hypercamp 2022!

Du må være minst 18 år for å bli med på Hypercamp som mannskap.

Mannskap starter med opplæring og opprigg søndag 17.juli. Vi reiser i felles buss ut til det nye leirstedet: Gausdal leirsted. Etter Hypercamp er ferdig har vi evaluering av leiren lørdag 23.juli, som vi ønsker at flest mulig blir med på.

Vi dekker reise til og fra leiren for mannskap.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på n4f@n4f.no

Gleder oss til å lage verdens beste sommerleir med dere, hilsen leirledelen: styrelder Helle, generalsekretær Felix og aktivitetssekrtær Kari.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Personvern *
I dette skjemaet ber vi om sensitive personopplysninger. Dette er eventuelle allergier og eventuelle helse- eller sykdomsforhold som vi bør vite om. Dette er informasjon som kun skal benyttes på forhånd av og under arrangementet, til matservering og individuell tilrettelegging når det kommer til blant annet overnatting eller dersom det skulle være noe helsemessig som vi må ta hensyn til. Sensitive personopplysninger vil bli slettet i etterkant av arrangementet. Informasjonen blir kun behandlet av Generalsekretær, styreleder og aktivitetsekretæren med ansvar for arrangementet. Informasjonen som du oppgir i dette påmeldingsskjemaet behandles etter Hyperions personvernsreglement, som du kan lese her: http://n4f.no/wp-content/uploads/2018/06/Personvernsreglement-for-Hyperion.pdf
Required
Fornavn *
Etternavn *
Kjønn *
Foretrukket pronomen
E-post *
Her er det viktig at du oppgir en e-post du bruker fordi viktig informasjon om Hypercamp vil bli sendt hit.
Telefonnummer *
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Adresse *
Postnummer og sted *
Navn på nærmeste pårørende *
Vi trenger å vite hvem vi skal kontakte, skulle det skje noe med deg under leiren.
Telefonnummer til nærmeste pårørende *
Matallergier eller preferanser vi bør ta hensyn til? *
Her ønsker vi at du beskriver eventuelle matallergier så detaljert som mulig, i tillegg til matpreferanser. Det kan for eksempel skrives slik: "Jeg er allergisk mot peanøtter, kan ikke spise eller være i samme rom. Får kraftige reaksjoner."
Har du noen helserelaterte utfordringer vi bør ta hensyn til eller være oppmerksom på? *
For at alle skal få en best mulig sommerleir, ønsker vi at du oppgir om du har helserelaterte utfordringer vi må ta hensyn til. På denne måten kan vi sørge for at du har det du trenger for å ha det bra på leir. Vær heller tydelig og ærlig enn å underdrive, slik at leirledelsen har muligheten til å tilrettelegge best mulig.
Reise *
Required
Førerkort
Ha du førerkort på personbil, minibuss, båt, eller annet som kan være nyttig under leir? Og er du villig til å hjelpe oss med kjøring?
Hvilken T-skjorte størrelse bruker du (alle deltakere får en t-skjorte fra årets sommerleir):
Clear selection
Jeg melder meg på som: *
Kryss av for alle du mener du kan gjøre en god jobb som. I tillegg til dine hovedoppgaver er det forventa at du bidrar til sideprogram, små problemer som dukker opp, og er tilgjengelig for å hjelpe deltakere underveis. Dersom du melder deg som HMS eller badevakt sørger vi for at du får kurs. For mer detaljerte oppgavebeskrivelser, se her: https://docs.google.com/document/d/12O4rotBR9_1IqIqZY_CA_czs8G4kCWOYdOtGV75rENk/edit?usp=sharing
Required
Noe annet vi bør vite?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Hyperion - N4F. Report Abuse