Javaslattevő lap a Köszönet Napján átadásra kerülő civil elismerésekre
A díjak odaítélésének szabályzata alapján egy személy vagy szervezet csak egy javaslattevő lapot tölthet ki. A döntést a beérkezett javaslatok alapján, a kuratórium hozza, és azt a civil közösségért végzett munka mennyisége és minősége határozza meg. A díjat azonos jelölt 5 éven belül nem kaphatja meg. Az idei évben a civil és vállalkozói elismerésekre tevékenységeik alapján az alábbiakat javaslom:
Az év civil embere díjat kapja (Név és pár soros indoklás)
Az év civil embere díjat az a személy kapja, aki az adott esztendőben a legaktívabb, példa értékű civil közösségi munkát végezte.
Your answer
Az év civil önkéntese díjat kapja (Név és pár soros indoklás)
Az év civil önkéntese díjat az a személy kapja, aki az adott esztendőben a legaktívabb, legáldozatosabb, példát adó civil önkéntes munkát végezte.
Your answer
Az év civil közössége díjat kapja (Név és pár soros indoklás)
Az év civil közössége díjat az a szervezet kapja, aki az adott esztendőben a legaktívabb, legtöbb, példa értékű civil közösségi munkát végezte.
Your answer
A civilek mecénása díjat kapja (Név és pár soros indoklás)
A civilek mecénása díjat az a személy vagy közösség kapja, aki az adott esztendőben a civil szervezetek segítésére a legnagyobb ellenszolgáltatás nélküli támogatást adta.
Your answer
A civilek szponzora díjat kapja (Név és pár soros indoklás)
A civilek szponzora díjat az a személy vagy közösség kapja, aki az adott esztendőben a civil szervezetek segítésére a legaktívabb szponzori tevékenységet fejtette ki.
Your answer
Az év civil fiatalja díja kapja (Név és pár soros indoklás)
Az év civil fiatalja díjat az kapja, aki az adott esztendőben a legtöbbet tett civil közösségéért, kortársaiért, a nála idősebbekért, aki áldozatkész tevékenységével, példamutatásával bizonyítja, hogy a civil munkában lehet számítani a fiatalokra is.
Your answer
Javaslattevő személy elérhetősége (telefonszám, e-mail)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.