Programi për Karrierë dhe Punësim
Pyetësor
Email address *
Emri dhe mbiemri *
Gjinia *
Datëlindja *
MM
/
DD
/
YYYY
Përkatësia kombëtare *
Statusi familjar *
Adresa *
Telefoni *
Email *
Edukimi: (Shkolla e mesme,drejtimi,nota mesatare) *
Viti i Regjistrimit në Kolegj “AAB” *
Pse keni zgjedhur Infermierinë si profesion? *
Required
Sa keni informacione rreth Programit për Karrierë dhe Punësim? *
Cilat informacione i keni për Programin për Karrierë dhe Punësim? *
Required
Për të shkuar në Gjermani, mua më nevojitet? (Plotëso të saktat) *
Required
Cilat janë pritshmëritë e juaja nga Programi për Karrierë dhe Punësim? *
Required
A mendoni që kohëzgjatja nga aplikimi deri te shkuarja në Gjermani, është e gjatë? *
Çfarë mendoni,që Programi për Karrierë dhe Punësim ofron? *
Cilat janë arritjet tuaja deri në këtë moment, sa jeni pjesë e programit? *
Required
Sa besoni që Programi për Karierre dhe Punësim do realizojë pritshmëritë tuaja? *
Cilat tipare(vlera) mendoni që i keni, që qytetari gjerman të ua besoj shëndetin dhe përkujdesjen e tij, pikërisht juve?(Shpjego) *
Ju Faleminderit
*Vërejtje( Zyra e Programit për Karrierë dhe Punësim është e hapur ndaj çdo kërkese të studentit/es respektivisht aplikantit/es që të ofrojë të gjitha mjetet në dispozicioni për informimin ,aplikimin,përgatitjen dhe finalizimin e programit për secilin prej jush deri në realizimin e ëndrrës tuaj për të punuar në Klinikat Gjermane).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy