Työelämämentoroinnin perehdytys SeAMK:lla tiistaina 24.11.2020 klo 17-20
Auroras on valtakunnallinen verkosto, joka tukee työelämäaiheisen yksilö- ja ryhmämentoroinnin sekä muun työelämäteemaisen toiminnan avulla maahan muuttaneiden, koulutettujen naisten kotoutumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Helmikuussa 2021 aloitamme Auroras-ryhmän Seinäjoella.

Mentorina osallistut ryhmän 12 tapaamiseen ja niiden valmisteluun yhdessä toisten mentoreiden kanssa. Ryhmässä tapaat erilaisista taustoista tulevia ihmisiä, autat heitä tutustumaan työelämään ja työn hakemiseen, verkostoidut ja saat iloa elämääsi. Toiminta on suomenkielistä ja saat tukea tehtävään verkoston työntekijöiltä.

Tutustut mentorointiin Seinäjoen ammattikorkeakoulun tiloissa tiistaina 24.11.2020 klo 17-20. Huomioithan, että tilaisuuteen osallistuminen ei edellytä mentoriksi ryhtymistä. Mahdollisuus osallistua myös etänä.

Lisätietoja: Tanja Aakko, hankepäällikkö, tanja.aakko@auroras.fi, p o50-4673510

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Etu- ja sukunimi: *
Puhelinnumero: *
Sähköpostiosoite: *
Haluan osallistua tilaisuuteen: *
Oletko kiinnostunut toimimaan Auroras-mentorina?
Clear selection
Kerro lyhyesti, miksi Auroras-mentorointi kiinnostaa sinua?
Kerro lyhyesti, millaista tietoa ja osaamista sinulla on suomalaisesta työelämästä?
Auroras-verkoston työntekijöiden lisäksi Maahanmuuttajien ohjaus- ja neuvontapalvelu MONI:n koordinaattori saa ilmoittautumisen yhteydessä lomakkeen tiedot. Mentoriksi ryhtyvien yhteystiedot tallennetaan Auroras-verkoston ylläpitämään tiedostoon. Yhteystietoja käytetään ryhmään liittyvistä asioista tiedottamiseen. Joskus viestimme myös muista asioista, esimerkiksi Auroras-verkoston tilaisuuksista, joiden ajattelemme kiinnostavan sinua. Halutessasi voit kieltää kaiken muun kuin ryhmään liittyvän viestinnän. Antaessasi tietosi hyväksyt edellä mainitut asiat. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Suomen Akateemisten Naisten Liitto. Report Abuse