Entré
Vill du jobba i självaste hjärtat av PicaCon? Är du trevlig, hjälpsam och noggrann - även när det står hundratals i kö bakom personen du hjälper just nu? Är du awesome? Då ska du söka till entrén! 

Som entréfunkis får du möta alla på konventet, för det är vi som checkar in alla funkisar, föreningar, försäljare - och inte minst besökare! - för att sedan påminna alla passerande om att ha sitt entréband synligt. (Vårt motto: visa banden, visa banden, banden banden banden...!)

Vi hanterar även frågor om allt mellan himmel och jord, anmälan till tävlingar och turneringar, utskrifter åt andra team, konventets upphittat-låda, och annat spännande. Vi har öppet dag som natt och du får gärna skriva i din ansökan vilka tider du helst jobbar. Det är ett plus ifall du är någorlunda okej på huvudräkning eftersom vi hanterar en del kontanter, men med en miniräknare kan man komma runt eventuella problem :)

Så vad väntar du på!? Sök till PicaCons bästa entré!

/Emma "Yuri", entréansvarig
Hantering av personuppgifter
PicaCon är ett arrangemang som drivs av föreningen Do it! För att vi ska kunna genomföra ett bra och tryggt arrangemang behöver vi samla in och hantera personuppgifter. Du kan läsa om vår personuppgiftshantering på: http://doitlikeaboss.se/om-foreningen/personuppgifter.html
Godkänner du vår hantering av dina personuppgifter? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy