Κύκλος Προγεννητικών Σεμιναρίων: Tοκετός, Θηλασμός, Φροντίδα μωρού
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 17:00-19:00
Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου, 17:00-19:00
Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου, 17:00-19:00

Λόγω των συνθηκών καθώς και των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, το σεμινάριο θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω της πλατφόρμας zoom.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον!

Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 15€/συνάντηση και 40€ και για τις 3 συναντήσεις.

Για να είναι έγκυρη η κράτησή σας, είναι απαραίτητη η προπληρωμή του ποσού συμμετοχής στον κατωτέρω τραπεζικό λογαριασμό σημειώνοντας στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο που θα δηλώσετε στη φόρμα, καθώς και ότι αφορά στο Προγεννητικό σεμινάριο**:

Τράπεζα Πειραιώς
ΙBAN: GR0301720660005066095286576
KYKΛOΣ YΠOΣTHPIΞH ΓYNAIKΩN MHTPOTHTAΣ ΘHΛAΣMOY 

Με την έγκυρη κράτηση της θέσης σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό e-mail για τη συμμετοχή σας. Ο σύνδεσμος παρακολούθησης με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στη σύνδεσή σας μέσω της πλατφόρμας zoom, θα αποστέλλεται μία ημέρα πριν από την εκάστοτε συνάντηση (κάθε Παρασκευή, μιας και μεσολαβεί Σαβ/κο).

Εισηγήτριες:
Σοφία Δούμα,Μαία, Εκπαιδευτικός, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος IBCLC, Certified Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor.

Αφροδίτη Κονδύλη, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Γονέων ATTH Parent Educator, Συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas, Φαρμακοποιός και Εκπαιδευόμενη Parent Coach.

** Σε περίπτωση ακύρωσης ή μη συμμετοχής στην εκδήλωση, δεν είναι δυνατή η επιστροφή του αντιτίμου. Δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε άλλη εκδήλωση ή στην ίδια σε μελλοντική ημερομηνία.
Ονοματεπώνυμο *
Ε-mail επικοινωνίας *
Τηλέφωνο επικοινωνίας *
Ηλικία κύησης (εφόσον είστε έγκυος)
Ηλικία παιδιού/παιδιών:
Ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω σε όλες τις συναντήσεις (εάν όχι, παρακαλούμε επιλέξτε "Ναι" στις παρακάτω ημερομηνίες με τις συναντήσεις που σας ενδιαφέρουν). *
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου: "Όλα όσα θέλω να ξέρω για τον τοκετό"
Ναι
Δευτέρα, 30/11: Τοκετός
Δευτέρα, 7/12: Θηλασμός
Δευτέρα, 14/12: Φροντίδα μωρού
Clear selection
Βάσει του Νόμου για την προστασία προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε συμπληρώστε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσεχείς εκδηλώσεις και δράσεις του Κύκλου. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy