Travel Solution
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Прашалник за саеми
Туристичката Агенција „Travel Solution“ како дел од својата понуда, на сите заинтересирани клиенти им нуди можност за организирање патувања за посета на разни видови интернационални саеми. Со цел да ги подобриме нашите услуги и подобро да ги разбереме вашите барања и преференци би ни било од голема помош доколку одвоите една минута од вашето време за да го пополните овој краток прашалник.
Податоците од прашалникот ќе бидат искористени само за интерна употреба, за потребите на „Travel Solution“. Тие нема да бидат јавно објавени, ниту пак дадени на трети лица.
Доколку не сакате да го пополните прашалникот кликнете "X" во горниот десен агол и продолжете кон сајтот.
1. Дали сакате да добивате понуди за посета на интернационални саеми 2016 година?
2. Во празните полиња означете за кои категории сте заинтересирани да добивате понуда.
Може да одберете повеќе категории
Име и презиме
Внесете ги вашето име и презиме
E-mail
Внесете ја вашата e-mail адреса
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Vertigo NME.