Eurovaalit 2024: Ilmoittautuminen halusta Liberaalipuolueen ehdokkaaksi
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua halukkaaksi Liberaalipuolueen ehdokkaaksi eurovaaleihin 2024. Tiedot välitetään Liberaalipuolueen hallitukselle ja valtuustolle, sekä ehdokkaita asettaville piirijärjestöille.

Ilmoittautuminen ei ole lopullisen sitova, mutta jokaisen lomakkeen täyttäneen oletataan olevan käytettävissä ehdokkaaksi ilman painavaa henkilökohtaista syytä. Viralliset päätökset ehdokkaista tehdään Liberaalipuolueen valtuustossa.

Teihin ollaan yhteydessä vielä lähempänä käytännön järjestelyjen (ehdokassivut, vaalikoneet, flaijeripohjat jne.) ja esimerkiksi Oikeusministeriön vaatiman allekirjoitettavan suostumislomakkeen täyttämisen osalta.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimi *
Etu- ja sukunimi
Syntymävuosi *
Kotikunta *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero *
Rekisterimerkinnät
Onko teillä lainvoimaisia rekisterimerkintöjä (rikos- tai ulosottorekisteri), tuomioita tai oletteko tällä hetkellä oikeudessa syytettynä? Tai onko teillä mielessä muita huomioita, mitkä voisivat saattaa puolueen negatiiviseen valoon ehdokasasettelussa? Näistä kertominen aikaisessa vaiheessa on tärkeää, sillä media ne jokatapauksessa selvittää. Merkinnät eivät ole ehdokkuuden este, ja ne käsitellään tapauskohtaisesti.
Lisätietoa
Mitä tahansa muita asioita? Eurovaaliteemoja yms.
Suostumukset
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Liberaalipuolue – Vapaus valita r.p.. Report Abuse