PROGRAMI IVETËPUNËSIMITPËR KORÇËN 2017
Je i ri deri në 30 vjeç? Ke një ide biznesi? KE NJE IDE BIZNESI?
APLIKO PËR T’U BËRË PJESË E PROGRAMIT

Idetë e biznesit që synojnë të vendosen pranë zonës së rinovuar të pazarit do të kenë përparësi.

Emri dhe mbiemri juaj *
Your answer
Gjinia *
Your answer
Gjinia *
Nr i kontaktit *
Your answer
Adresa e Email-it *
Your answer
Vendbanimi *
Your answer
GRUPI 1 – Arsimi, Formimi dhe Eksperienca e Punës e Aplikantit *
7. Niveli arsimor
Required
8. Përzgjidhni fushat në të cilat keni ndjekur trajnime / kurse / seminare ose aktivitete te tjera formuese të lidhura me sferën e biznesit: *
9. Përzgjidhni aftësitë teknike për të cilat jeni trajnuar/formuar: *
Required
10. A jeni aktualisht i punësuar (formal ose informal)? *
11. Sa vite eksperiencë pune keni? *
Required
GRUPI 2 – Vlerësimi i Potencialit Sipërmarrës (zgjidhni vetëm njërën prej alternativave) *
Për secilin pohim, përzgjidhni vetëm një nga alternativat (a) – (d)
(a) Aspak dakord
(b) Disi jo-dakord
(c) Disi dakord
(d) Plotësisht dakord
12. Unë e ndërmarr një iniciativë të re, sepse më pëlqen sfida që përfaqëson
13. Unë ruaj qetësinë në situata të vështira
14. Ku të tjerët shohin probleme, unë shoh mundësi
15. Përpara se të nis dicka të rëndësishme, gjithmonë shqetësohem për atë që do të mendojnë të tjerët
16. Jam shumë kurioz(e) dhe vazhdimisht në kërkim të gjërave të reja
17. Jam shumë më pak efektiv në situata të vështira
18. Dua të krijoj diçka që do të njihet publikisht
19. Kur përballem me vështirësi, kërkoj zgjidhje alternative
20. Unë e diktoj vetë fatin tim
21. Jam i aftë të imagjinoj paraprakisht zgjidhjet
22. Kur ndërmarr një projekt të ri kam shumë besim në vetvete që do t’ja dal
23. Kërkoj perfeksionin në çdo gjë që bëj
24. Unë nuk i zë besë instinkteve të mia
25. Nuk e kam aspak problem të punoj për dikë tjetër
26. Gjithmonë përpiqem të jem më i miri në fushën time
27. Për mendimin tim ndërmarrja e një risku është si një biletë llotarie: dmth një çështje fati
28. Jam i aftë të shikoj shumë alternativa zgjidhjeje për një problem
29. Gjithmonë nxjerr mësime nga dështimet e mia
30. Për mua, gjithçka është e mundur në qoftë se unë kam besim që mund ta bëj
31. Preferoj më mirë ti bëj gjërat në mënyrë tradicionale
32. Stresi në një masë të caktuar më stimulon
33. E kam të lehtë të motivoj të tjerët të punojnë me mua
34. Shpesh herë një situatë e vështirë më bllokon
35. Pas një dështimi e mbledh veten shpejt dhe ja nis nga e para
36. Nuk jam gjithmonë gati të sakrifikoj për sukses
37. Nuk më pëlqen të ndikoj të tjerët
38. Ndërmarr projekte të thjeshta që të ndihem mirë me veten
39. Kur ndërmarr një projekt, jo gjithmonë jam i bindur se unë mund t’ja dal me sukses
40. Gjithmonë përpiqem ti mas rreziqet
41. Situata të pasigurta ose të paqarta më vënë në vështirësi
42. E gjej gjithmonë veten duke nisur projekte të reja
43. Kam të vështirë të parashikoj rrjedhën e ngjarjeve / trendet e ardhshme
44. Ndihem shumë rehat në situata me rregulla të mirëpërcaktuara
45. Nuk bëhet dot shumë pa para
46. Shpesh ambicja e madhe shihet me sy të keq
47. Kam prirjen ti shtyj në kohë detyrat e vështira
48. Jam tipi i personit që e shikoj gotën gjysmë - bosh
49. Është e rëndësishme të mendosh, por më e rëndësishme është të veprosh
50. Nuk kam frikë për të marrë iniciativa të reja
51. Çfarëdo që të bëjmë, gjërat nuk varen nga ne
52. Më pëlqen të jem shefi i vetes
53. Jap gjithmonë më të mirën nga vetja në çdo gjë që bëj
54. E menaxhoj stresin mirë në situata të paqarta
GRUPI 3 – Pyetje në lidhje me idenë e biznesit *
55. Përshkruani idenë tuaj të biznesit në më pak se 100 fjalë.
Your answer
56. Cila është nevoja në treg që përmbush biznesi juaj? Përgjigjuni në më pak se 100 fjalë. *
Your answer
57. Cilët janë konsumatorët tuaj? Përgjigjuni në më pak se 100 fjalë. *
Your answer
58. Cilët janë konkurrentët tuaj? *
Your answer
59. Cili është investimi fillestar i nevojshëm për të realizuar idenë tuaj të biznesit? *
Your answer
60. Cilat janë njohuritë apo përvoja qe zotëron për të zhvilluar këtë biznes? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms