Koulutusohjaajien avaintilaus

Ennen tilausjakson alkamista saat vahvistuksen ja ohjeet antamaasi sähköposiosoitteeseen.

Kevään koulutuskausi on 1. helmikuuta - 31. heinäkuuta. Mikäli olet valinnut avainedun voit tilata sen tällä lomakkeella.

Kouluttamalla 3 tuntia saa Mekka-avaimen kuukaudeksi tai Hupuavaimen kahdeksi kuukaudeksi. Voit valita sekä mekka- että hupuavainkuukausia. Avainoikeudet ovat aina tasakuukausia. Voit myöhemmin vaihtaa kuukausia ilmoittamalla muutokset sähköpostilla toimisto@hukka-halli.com.

Email address *
Tilaaja
Avain on henkilökohtainen ja tilaaja on treenioikeuden haltija.
Nimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Postiosoite *
Your answer
Ilmoita tuntimäärä jonka olet lupautunut kouluttamaan (kausi kevät-kesä 2020). Mikäli sovit myöhemmin uuden koulutusjakson samalle kaudelle, täytä siitä uusi lomake. *
Your answer
Mekka-avain
Avain oikeuttaa treenaamaan Koiramekassa kentillä 1-7 aina kun kentillä ei ole varauksia. Treenioikeus on voimassa kaikkina viikonpäivinä.
Valitse avaimen käyttökuukaudet. Voit valita vapaasti kuukaudet koulutuskaudeltasi tai sitä seuraavalta kaudelta. Yhden kuukauden avaimeen tarvitaan 3 koulutustuntia.
Hupuavain
Avain oikeuttaa treenaamaan Koiramekassa Hukka-Putken kentillä 4 ja 5 aina kun kentillä ei ole varauksia. Treenioikeus on voimassa maanantaista perjantaihin.
Valitse avaimen käyttökuukaudet. Voit valita vapaasti kuukaudet koulutuskaudeltasi tai sitä seuraavalta kaudelta. Kahden kuukauden avaimeen tarvitaan 3 koulutustuntia.
Lisätietoja
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy