ILMOITTAUTUMINEN: Avoin Maajoukkueleiri XX

** PÄIVITYS 6.11. Leirille mahtuu yhä ilman majoitusta! Ilmoittaudu tällä lomakkeella to 9.11. mennessä niin pääset yhä mukaan! **

Kahdeskymmenes valtakunnallinen Avoin Maajoukkueleiri (ent. edustusjoukkueleiri) saapuu Jyväskylän monitoimitalolle ja kylpylähotelli Cumulus Resort Laajavuoreen 11.-12.11.2017!

Luvassa jälleen 10 tuntia monipuolista kisoihin tähtäävää treeniä maailmanmestareiden sekä maajoukkuevalmentajien opissa! Vetäjäkaartiin on tähän mennessä kiinnitetty Antti Junikka, Sami Junikka, Mikael Räsänen, Jukka Suvanto ja Christian Pöyhönen. Leirillä harjoitellaan ottelemisen lisäksi myös itsepuolustusta, erikoispotkuja, moniottelua ja lihashuoltoa.

Tervetuloa kaikki hanmoodo- sekä hoijeonmoosoolharrastajat keltaisesta mustaan vyöhön oppimaan huippuvalmentajilta, mähisemään isolla porukalla ja luomaan muistoja uusien ystäviesi kanssa. Ilmoittautumisia otamme vastaan ti 31.10. asti osoitteessa http://bit.ly/amj-xx


VALMENTAJAT
Antti Junikka 3.dan
Sami Junikka 1.dan
Mikael Räsänen 2.dan
Jukka Suvanto 2.dan
Christian Pöyhönen 2.dan


HINTA
70€ Leiri sis. iltaohjelma, hotellimajoitus, kylpylälippu ja aamiainen
30€ Leiri sis. iltaohjelma
15€ Leiri sis. iltaohjelma (vain Jyväskylän seuran jäsenille)


LAUANTAI 11.11.
10:00 Leiripäivän aloitus
16:00 Leiripäivän lopetus
17:00 Uimista ja saunomista
19:30 Iltaohjelma ravintolassa
21:00 Virallinen osuus päättyy

SUNNUNTAI 12.11.
09:00 Buffet-aamiainen
11:00 Leiripäivän aloitus
15:00 Leiripäivän lopetus


MAJOITUS
Mikäli tarvitset majoitusta, kannattaa ilmoittautua jo tänään niin voimme varmistaa sinulle huoneen, sillä paikkoja on vain 37:lle ensimmäiselle ilmoittautuneelle. Majoitus järjestetään Jyväskylän Kylpylähotelli Cumulus Resort Laajavuoressa (ent. Rantasipi) 4 hengen huoneissa. Yöpyjät saavat huonetiedot sähköpostilla leiripäivänä. Yöpyjät pyritään jakamaan huoneisiin seurojen perusteella. Huonetoiveita voi esittää lomakkeen kohdassa "Erityistoiveet ja huomiot". Majoittujille kylpylälippu, kuntosalilippu ja buffet-aamiainen veloituksetta.


ILTAOHJELMA
Iltaohjelma on avoin kaikille ja on muodoltaan hyvin vapaamuotoinen. Ohjelma alkaa klo 17 hotellin kylpyläosastolla, joka on majoittujille ilmainen ja muille omakustanteinen (hinnat: https://www.cumulus.fi/hotellit/jyvaskyla/kylpylahotelli-cumulus-resort-laajavuori-jyvaskyla/kylpylaosasto). Tämän jälkeen kokoonnumme klo 19:30 hotellin ravintolaan omakustanneillalliselle ja jatkamme siitä mahdollisesti hotellin keilahalliin. Ravintolan paikka on alustava. Ohjelman virallinen osuus päättyy klo 21, jonka jälkeen ilta on vapaa.


ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautumiset oltava perillä pe 31.10. mennessä. Hotellihuoneet varataan tulojärjestyksessä, eli täytäthän lomakkeen mielellään jo tänään. Lasku osallistumisesta lähetetään ilmoittautuneiden sähköpostiin ilmoittautumisajan päätyttyä ja se tulee maksaa ennen tapahtumaa. Osallistuminen edellyttää jäsenyyttä Suomen Oriental Moodo -liitossa. Ilmoittautuminen on sitova ja peruutus ainoastaan lääkärintodistuksella. Osallistumista on lupa myydä eteenpäin seurakaverille jos ei pääsekään. Ilmoitathan ajoissa muutoksista osallistumistietoihisi.


LISÄTIETOJA
Kyselyt: Christian Pöyhönen, christian.poyhonen@gmail.com, +358 505 914 143
Leiripaikka: Monitoimitalon Judosalit, Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä
Majoituspaikka ja iltaohjelma: Cumulus Resort Laajavuori, Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä
Maajoukkuesoittolista: https://open.spotify.com/user/sn0wblind/playlist/30yQEWD4TbKTIsI2L16zbU

(Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.)


MAAJOUKKUETOIMINTA
Avoimet Maajoukkueleirit ovat Suomen Oriental Moodo -liiton järjestämiä kilpavalmennukseen painottavia avoimia tapahtumia kaikille liiton jäsenille. Tapahtumien tavoitteena on tarjota aktiiviottelijoille sekä ottelusta kiinnostuneille ammattimaista valmennusta ja sitä kautta tulla esim. valituksi maajoukkueeseen edustamaan hoijeonmoosoolia kansainvälisiin kilpailuihin (EM/MM). Lisätietoa: http://maajoukkue.hanmoodo.fi/

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question