LLISTA D'ESPERA per accedir a plaça de CICLES FORMATIUS pel curs 2020-21, CEFP Núria
Benvolgut i benvolguda,

De l'1 al 7 de setembre es farà la matriculació dels cicles Formatius de l'alumnat que ha sigut admès en una primera fase.

A partir del 8 de setembre procedirem a oferir les places vacants a tots aquells interessats que s'han inscrit a la LLISTA D'ESPERA directament al Centre durant el mes de juliol o en aquesta aplicació a partir de l'1 d'agost.

Salutacions,


Rebeu una cordial salutació.
Email address *
Segons el que disposa la Llei Orgànica 3/2018, de 05 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Garantia dels Drets Digitals, us informem que les dades personals que es recullen als diferents formularis o a través dels mitjans de contacte de que disposa el nostre web, seran arxivades en fitxers titularitat d’Acadèmia Núria SL (CEFP Núria). amb l’objectiu de subministrar-li la informació sol·licitada així com d’informar-lo dels productes i els serveis del nostre Centre o per la finalitat concreta que en cada supòsit s’indiqui, pel que vostè ens dóna el seu consentiment exprés.Així mateix li informem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en front de ACADÈMIA NÚRIA SL (CEFP Núria) del carrer Apel.les Mestres 52-58, 08850 de Barcelona, Tel. 93-662.21.13 Fax.: 93-662.25.92.ACADEMIA NURIA SL (CIF B-08555229, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona Tomo 3905, folio 213, hoja 4789).
*
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Centre d'Ensenyament Professional Acadèmia Núria. Report Abuse