UPPROP: Ni med 3D skrivare se hit! - DELA!
Vi behöver din hjälp!

Jag är medlem i Sjukvårdshjälpen och jag har fått ansvar att ta in de 3D printnings resurser som finns. Dela gärna länken till detta formulär, https://tiny.cc/vardhjalpen-3d till dem som har en 3D skrivare. Jag själv har 2 stycken som jag kommer att använda. Tillsammans kan vi hjälpa till på riktigt och göra skillnad.

Exakt om hur processen och ev ersättning kommer att vara vet vi inte ännu. Ni förbinder er inte till något. Vi vill bara veta att ni finns. Instruktioner och information kommer senare.

Info om Sjukvårdshjälpen finner du i FB-gruppen: https://www.facebook.com/groups/494650038080423/ hemsida: https://www.sjukvardshjalpen.se/

Varför skall vi göra detta. Vi befinner oss i en global pandemin och alla lager är därför hårt ansträngda globalt och det är huggsexa på utrustning och material. Tillsammans kan vi underlätta för sjukvården. Det stora kvantiteterna kommer nog tillverkas i svensk industrin - vi kan bistå med lokal distribution och flexibel och vi akuta tillfällen.

Om du vill agera själv, tänk på att:
1. Kolla verkligen behovet innan ni börjar printa.
2. Kolla också om vården vill/kan ta emot det du printat.

GDPR:
I och med att du fyller i formuläret så godkänner du att din information kommer fritt användas inom gruppen (sjukvårdshjälpen) och dess resurser. Du har inga skyldigheter och du kan när så önskas begära utträde ur registret.

Väl mött,

Hugo Wikström


http://www.sjukvardshjalpen.se
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Namn
Postnummer
Mobilnummer
e-post
Antal 3d skrivare
Övrigt: övrig information / frågor? / tyckande
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy