Inscriere webinar
Bine ai venit! 

Te felicit pentru deschiderea ta de a descoperi lucruri noi despre sanatatea ta si despre cum poti fi parte activa, responsabila in procesul tau de vindecare. 

Intentia mea cu acest webinar este de a readuce puterea la tine in ceea ce priveste calitatea si frumusetea pielii, parului si vietii tale. 

Prin cunostinte certificate de ani de studiu si experienta, prin pasiune si dedicare, prin empatie dar si prin viziune dincolo de ceea ce este vizibil ochiului, vom atinge, pe langa lucrurile practice, fizice, pe care le poti face ca sa obtii solutia optima pentru tine, si substratul emotional al afectiunii tale. 

Am convingerea ca la baza oricarei patologii sta intotdeauna o emotie, ca al nostru corp fizic este doar o expresie a interiorului nostru, ca orice afectiune este un semnal de alarma ce dezvaluie ca avem zone de explorat. 

Te invit asadar, sa citim impreuna indiciile pielii tale. Esti pregatit sa readuci in viata ta sanatatea si vitalitatea la care visezi ?  
Te astept la webinar!
 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Cum se desfasoara webinarul?
Webinarul s-a nascut din costientizarea faptului ca timpul in cabinet este limitat si foarte scurt pentru toate aspectele pe care le-am putea atinge intr-o abordare holistica. 

Asadar, webinarul se desfasoara pe platforma Zoom, LIVE si are o durata de doua ore. 

Prima parte va fi dedicata prezentarii teoretice, care va fi structurata in functie de intrebarile, dorintele si cererile voastre, trimise prin formularul de inscriere, intentia fiind de a acoperi cat mai mult din ce va doriti sa stiti.  

In prima faza vom aborda corpul fizic, urmand ca ulterior sa vedem emotiile care genereaza patologia de care vorbim (acnee, rozacee, imbatranire, caderea parului) si cum se leaga ceea ce vedem pe piele cu organele noastre interne. Va incurajez asadar sa adresati cat mai multe intrebari. 

A doua parte a webinarului de aproximativ 75 de minute va fi dedicata dezbaterii, dialogului dintre noi, intrebarilor aparute pe parcursul prezentarii.

Costul webinarului este de 260 de lei si se achita prin virament bancar, ulterior inscrierii. 
Selecteaza webinarul la care doresti sa participi: *
Required
Gen *
Grupa de varsta *
Required
Ce ai dori sa afli in urma webinarului? *
Required
Care sunt intrebarile tale punctuale legate de acest subiect? *
Am luat la cunostinta ca participarea la webinar nu inlocuieste consultul medical de specialitate.  *
Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate confrom regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoaneor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter persoanal (GDPR). *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy