Palis Cup 2020 -ilmoittautumislomake
Palis Cup turnaus pelataan pe 09.10. - la 10.10.2020 loistavissa olosuhteissa Töölön pallokentillä (Pallokenttä6 ja Sahara).

Palis Cup pelataan FIFA:n ja SPL:n sääntöjen mukaan alla olevin täsmennyksin.

Pelikenttä: Pieni 50 m x 33 m
Maalit: Pienet 5 m x 2 m
Peliaika: 2 x 12,5 min

Kentällä on 7 pelaajaa (6 + maalivahti). Rajaton määrä edestakaisia vaihtoja on sallittu. Vaihtopelaajien määrä on rajoittamaton. Pelaaja saa edustaa turnauksessa vain yhtä joukkuetta.Sarjat

1) Miesten Harrastesarja (Kaikki kovat jengit 4. divarista ylöspäin! Myös Maajoukkue-, Mestarien liiga- ja Veikkausliiga-pelaajat. Sarjan toteutumiseen tarvitaan vähintään kahdeksan joukkuetta)

2) Miesten Puulaakisarja (5. divisioonassa ja alempana pelaavat joukkueet ja pelaajat)

3) Miesten Mutasarja (Ikämies-ryhmille, firmajoukkueille, juuri aloittaneille tai satunnaispelureille)


4) Naisten Puulaakisarja (Ei 4. divarissa tai sitä ylempänä naisten sarjoissa tai A- ja B-tyttöjen SM-sarjassa ja I-divisioonassa pelaaville)Osallistumismaksu 275 €2020 Palis Cup Gold-ilmoittautuminen, sisältää joukkueen ilmoittautumisen, yrityksen näkyvyyttä nettisivuilla & somessa 500€Muuta huomoitavaa

Kilpailun järjestäjä ei vakuuta pelaajia, vaan pelaajat pelaavat tapahtumassa omalla vastuullaan. Kenttäalueilla ja pukukopeissa kaikkien päihteiden käyttö on kielletty. Pelaajat ja joukkueet, jotka eivät ole "pelikunnossa" suljetaan sarjasta. Kenttäalue pidetään myös savuttomana!

Kaikissa sarjoissa alaikäraja on 31.12.2003 tai sitä aiemmin syntyneet.

Voit ilmoittaa joukkueesi Palis Cupiin 2020 täyttämällä oheisen ilmoittautumislomakkeen ja turnausmaksun (saat laskun sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen) eräpäivään mennessä.

Tervetuloa mukaan Suomen hauskimpaan futisturnaukseen!
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy