ÖMKi Élő Sorköz vetőmagkeverék 10 kg alatti rendelés
Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet által fejlesztett ÖMKi Élő Sorköz magkeverék rendelésének leadásához kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. FONTOS! Ez az űrlap csak a kis mennyiségű (10 kg alatti) megrendelésekre szolgál, 10 kg vagy afeletti mennyiség esetén megrendelés kizárólag webshopunkban lehetséges: https://biokutatas.hu/hu/webshop/item/1/omki-elo-sorkoz-vetomagkeverek

A rendelést követően, azt 3 munkanapon belül elektronikus levélben visszaigazoljuk. Irodánkban készpénzes fizetésre nincs lehetőség, így a visszaigazolásban a vételár átutalásához szükséges adatokat is feltüntetjük. Kérjük, amennyiben e-mail üzenetünket a megrendelés elküldését követő 3 munkanapon belül nem kapta meg, feltétlenül ellenőrizze postafiókjának levélszemét mappáját is! Az összeg beérkezése után számlát állítunk ki, amit a termékkel együtt adunk át. A Magkeverék csak az összeg beérkezése és az átvétel legkorábbi időpontjáról szóló, újabb e-mail üzenetünk kiküldését követően, az abban megjelölt időponttól kezdődően vehető át, személyesen budapesti irodánkban munkanapokon 10:00 és 16:00 óra között.

Részletes információkért olvassa el az oldal alján az ÁSZF-et.

Kérdés esetén keressen minket: magkeverek@biokutatas.hu

A termék tájékoztatónkat az alábbi linken éri el:
https://biokutatas.hu/hu/webshop/item/1/omki-elo-sorkoz-vetomagkeverek
Email address *
Megrendelő neve: *
Megrendelő telefonszáma: *
Szőlészet neve:
Rendelt vetőmagkeverék mennyisége (kg): *
10 kg-nál kisebb mennyiségű (minimum 1 kg) megrendelés esetén a vetőmagkeverék kizárólag személyesen, az ÖMKi 1033 Budapest, Miklós tér 1. szám alatti irodájában vehető át (a részletekről visszaigazoló üzenetünkben tájékoztatjuk).
Számlázási név: *
Számlázási cím: *
Adószám *
Amennyiben nem vállalkozás nevére kéri a számlát, ebbe a mezőbe annyit írjon: magánszemély.
Megjegyzés:
Adatvédelem
Az ÖMKi Élő Sorköz vetőmagkeverék előrendelés alkalmával megadott személyes adatait az ÖMKi, Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet Közhasznú Nonprofit Kft. titkosan kezeli, harmadik fél számára nem továbbítja. Az adatokat kizárólag az előjegyzéssel kapcsolatos tájékoztatás, kapcsolattartás céljából használjuk fel.
Nyilatkozat *
Hírlevél
Clear selection
Megrendelését követően, 3 munkanapon belül visszaigazoló e-mail-t kap az ÖMKi-től, melyben minden, lényeges részletről tájékoztatjuk. Kérjük, amennyiben e-mail üzenetünket a megrendelés elküldését követő 3 munkanapon belül nem kapta meg, feltétlenül ellenőrizze postafiókjának levélszemét mappáját is!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy