Sateenkaarevia tarinoita elävässä kirjastossa
Useimmat meistä haluavat olla empaattisia ja asettautua toisen ihmisen saappaisiin. Usein kuitenkin vietämme vapaa-aikamme hyvin samankaltaisten ihmisten kanssa. Arkipäiväinen elämämme, etenkin etuoikeuksien kyllästämä sellainen, ei välttämättä anna mahdollisuutta kohdata sellaista persoonallisuuksien ja identiteettien kirjoa, mikä ympärillämme todellisuudessa on.

Elävä kirjasto toimii kuten tavallinenkin kirjasto, paitsi että paperisten kirjojen sijaan Elävästä kirjastosta lainataan oikeita ihmisiä keskustelua varten. Helsingin Vihreiden Nuorten elävässä kirjastossa elävän kirjaston kirjat edustavat erilaisia sateenkaarinuoria, jotka kohtaavat elämässään syrjintää, ennakkoluuloja, stereotypioita ja rasismia. Myös politiikalla voidaan puuttua syrjiviin rakenteisiin.

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan, oppimaan ja keskustelemaan! Tapahtumassamme noudatetaan turvallisemman tilan ohjeistoa – ethän siis oleta mitään, koske ilman lupaa tai käytä syrjivää kieltä.

Julkaisemme kokemusasiantuntjoidemme nimet ja teemat myöhemmin tässä tapahtumassa.

MILLOIN? Ti 25.6. klo 18–20
MISSÄ? Roberts Coffee Jugend, Pohjoisesplanadi 19, 00100 Helsinki
KENELLE? Tapahtuma on kaikille avoin ja tila esteetön.
MITEN? Ilmoittaudu tapahtumaan lomakkeen kautta. Osallistujien määrä on maksimissaan 15. Tapahtuma on maksuton.

Kaikille ilmoittautuneille varataan vegaaninen iltapala sekä lämmintä juotavaa.

Elävä kirjasto on yhdenvertaisuutta edistävä, toiminnallinen menetelmä, joka pyrkii edistämään erilaisten ihmisten välisen kohtaamisen ja vuoropuhelun kautta moninaisuuden, ihmisoikeuksien ja ihmisarvon kunnioittamista. (Allianssi)

🌈

Henkilötietoja ei käytetä kuin tapahtuman järjestelyn kannalta olennaisiin asioihin ja tiedot poistetaan lomakkeelta tapahtuman jälkeen. Nuhevin tietosuojaselosta: http://nuhevi.net/tietosuojaseloste/

Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Toiveet järjestäjälle (esim. erityisruokavalio tai tulkkauksen tarve)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Vihreät - De Gröna. Report Abuse - Terms of Service