Inschrijving als bezoeker voor Vlaams Kampioenschap op 15/08 in Schriek ------- UITGESTELD -------

-------------------------------------------------

UPDATE van 28/07/2020 :

O.w.v. de aangescherpte corona-maatregelen moet het Vlaams Kampioenschap worden uitgesteld. Bezoekers die zich reeds hadden ingeschreven worden z.s.m. terugbetaald.

-------------------------------------------------

Met enthousiasme, maar voorzichtig kondigt Trekpaard Jeugd aan dat de prijskamp op zaterdag 15 augustus 2020 in Schriek goedkeuring heeft gekregen om plaats te vinden. Deze zal tevens het Vlaams Kampioenschap vormen!
Door het coronavirus dat nog steeds rondwaart, krijgen we als organisatie echter te kampen met een groot aantal extra bekommernissen. Eén ervan is een MAXIMUM aantal personen dat aanwezig mag zijn en weten WIE dit zijn. Om alle extra onkosten aangaande het "corona proof" organiseren van de prijskamp te financieren, moet verder een inkom van €5 per persoon gevraagd worden.

Deelnemers en hun aanhang krijgen uiteraard voorrang aangaande de publiekscapaciteit. Ben je deelnemer? Gebruik dan het inschrijvingsformulier voor de prijskamp en niet deze pagina! Meer info op www.jeugd.trekpaard.be

Wil je graag komen kijken? Schrijf je dan in via onderstaand formulier, betaal de inkom (€5/persoon op rekeningnummer: BE67 1030 4683 3587) en je krijgt de toegangsbandjes vooraf thuis gestuurd. De betaling dient ten laatste op 30/07/2020 te zijn ontvangen om dit te kunnen garanderen!

Op de dag zelf rekenen we op uw volledige medewerking aangaande alle corona-maatregelen. Zijnde allereerst alle algemeen gekende veiligheidsmaatregelen zoals: geen handen geven, afstand houden (1,50 meter), regelmatig uw handen wassen of ontsmetten, niet samenscholen,... en het volgen van alle signalisatie en richtlijnen.

-------------------

Als eerste persoon geeft u de verantwoordelijke voor de inschrijving op. Met deze persoon nemen we zo nodig contact op en naar dit adres worden de toegangsbandjes opgestuurd.

!!! VERGEET OP DE LAATSTE PAGINA NIET OP "VERZENDEN" TE KLIKKEN !!!
U ontvangt dan tevens een bevestigingsmail. Krijgt u deze niet? Neem dan even contact met ons op!

-------------------
Email *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy