Dráma van! - Az ébredő tavasz - A dramatikus nevelés hete - Adatlap
A Magyar Drámapedagógiai Társaság „Dráma van! - Az ébredő tavasz - A dramatikus nevelés hete” címmel 2016. március 16-23. között országos programsorozatot szervez, melyhez várjuk minél több drámatanár, drámapedagógus, színész-drámatanár jelentkezését! Az alábbi adatlap kitöltésével tudtok jelentkezni!

A programsorozathoz csatlakozhattok
- flashmobbal és/vagy
- egy eseménnyel
- és/vagy több eseménnyel.

Kérünk Benneteket, hogy abban az esetben töltsétek ki az adatlapot, ha már minden részletet láttok, így magatokat, minket is megkíméltek a felesleges adminisztrációtól!

*Az adatlap úgy van szerkesztve, hogy a válaszaitoktól függően irányít át a következő, rátok vonatkozó kérdéssorhoz.

Milyen formában csatlakoztok a 'Dráma van! - Az ébredő tavasz - A dramatikus nevelés hete' programsorozathoz? *
FIGYELEM! Amennyiben több eseménnyel is jelentkezik egy közösség (teszem azt, Nyékládháza a település összes meglévő csoportját szeretné regisztrálni egyszerre, mint a Dráma van! nyékládházi eseménysorozatét), a 'Flashmobbal és eseménysorozattal veszünk részt a programban' vagy az 'Eseménysorozattal veszünk részt a programban, flashmobot nem szervezünk' pontokat válasszátok az első kérdésnél. Az adatlapon a flashmobot külön, illetve egy eseménysorozat maximum 10 eseményét tudjátok regisztrálni. Amennyiben 10-nél több eseményt regisztrálnátok, új adatlapot töltsetek ki!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms