Inschrijven NK Foiling en Raceboard 2021
Formulier graag helemaal invullen en versturen. De inschrijving is pas kompleet als ook het verschuldigde inschrijfgeld is overgemaakt. LET OP: De genoemde bedragen gelden voor inschrijvingen die een dag voor de wedstrijddag kompleet zijn (formulier verstuurd en geld overgemaakt). Daarna geldt een extra toeslag van 15 euro.

Alle belangrijke informatie over de wedstrijden zoals de NOR en SI kun je vinden op de website van de Nederlandse Vereniging van Wedstrijdsurfers (NVW) www.wedstrijdsurfen.nl

Met het versturen van dit formulier verklaar je dat je de gegevens juist hebt ingevuld en zult houden aan de regels zoals die zijn vermeld in de NOR en SI

Foutje gemaakt?
Als je na het verzenden tot de ontdekking komen dat je een fout hebt gemaakt. Vul dan een nieuw formulier in. De oudste formulieren worden door ons verwijderd.
Voornaam *
Dit wordt vermeld in de uitslagenlijst
Achternaam *
Dit wordt vermeld in de uitslagenlijst
Nummer startlicentie *
Om aan zeil- en windsurfwedstrijden mee te kunnen doen heb je in Nederland een startlicentie van het Watersportverbond nodig. Als je nog geen startlicentie hebt kun je deze aanvragen op de site van het Watersportverbond: www.watersportverbond.nl. Inloggen en naar de webshop.
Landkode *
De landkode van het zeilnummer waar je de wedstrijd mee vaart
Zeilnummer *
Alleen het zeilnummer (dus zonder landkode) waar je de wedstrijd mee vaart. Als je een ander zeilnummer gebruik dan door je is geregistreerd op je startlicentie, moet het een uniek nummer zijn. Mogelijk zal je het nummer dus later moeten aanpassen omdat de "eigenaar" van dit nummer ook meevaart.
Geboortejaar *
Wordt alleen gebruikt ter controle van de juiste leeftijds-categorie. Invullen als "jjjj"
Telefoonnr
Het telefoonnummer zal alleen worden gebruikt als we je in het kader van deze wedstrijden nodig hebben. Bv bij kalamiteiten
e-mail
Het emailadres zal alleen worden gebruikt al we je in het kader van deze wedstrijd informatie willen toesturen. Bv niet doorgaan of verplaatsen van de wedstrijden.
Lid NVW *
Ben je lid van de Nederlandse Vereniging van Wedstrijdsurfers (NVW)
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy