Заявление за участие в "Заедно извън час" - 2019
Мислите, че това са игри, които познавате и емоция, която сте изживели? Пригответе се за много повече от всичко, което очаквате....
“Шпионски игри“
Всичко започва неочаквано, когато в влизат специални агенти с известие за мистериозното изчезване на ваш приятел.
Задачата на участниците е да разплетат случая. За тази цел те получават секретни мисии, докато вървят по следите на извършителите. С неочаквани обрати и вълнуващи активности, тръпката е гарантирана от първата до последната минута. Участниците ще се изправят пред шпиониране, сваляне на отпечатъци, разпитване на свидетели, разкодиране на тайни съобщения, събиране на улики, дегизиране, преследване и разрешаване на загадки. Реалност и симулация се преплитат. Всеки предмет или случаен минувач може да се окаже част от играта. Информацията се появява от там, от където най-малко очаквате.

Дата: 1 април 2019 Час: 13:30 часа
Място на провеждане: парк Маркотея

„Мистериите на Робърт Лангдън
„Мистериите на Робърт Лангдън“ ще Ви пренесат в света от романите на Дан Браун.
Добре дошли в един свят на шифри, тайни и загадки. Поредица от предизвикателства ще Ви отведе до множество забележителности, където ще намерите търсения от посланията отговор.
Малцина знаят, че цялото творчество на Да Винчи от картини наброява едва 15. Далеч по известен е факта, че е използвал кодове и шифри в много от разработките и творбите си. Дължината на разперените ръце на човек е равна на височината му. А разстоянието от брадичката до носа е равно на това от веждите до косата. Да Винчи записвал наблюденията си в шифровани записи около рисунката на “Витрувианския човек”, стенописа “Тайната вечеря” и други произведения. Но от тези мъдрост и знания, можели да черпят само избраните – тези, които са доказали, че са достойни да пренасят тайните на времето.
Впуснете се в тази изпълнена със забавление надпревара. Преминете успешно през изпитанията, докажете, че сте достойни за тайните на времето.
От екипа организирал състезателни игри за Адидас, Порше, Райфайзенбанк, Сименс и много др.
Включете се заедно със своите приятели в едно динамично приключение, което ще разнообрази ежедневието и ще Ви пренесе в един вълнуващ свят изпълнен с енигми, тайни знаци и закодирани съобщения.
Мислите си, че познавате района достатъчно добре? Изправете се пред нашите предизвикателства, които ще Ви разкрият забележителни места и неподозирани кътчета, скрити сред забързаното градско ежедневие.

Дата: 2 април 2019 Час: 13:30 часа
Място на провеждане: централната част на град Габрово

„Трасе на Индиана Джоунс“
Във всеки от нас - дете или пораснал възрастен, се крие авантюризмът на Индиана Джоунс. Мистична Quest надпревара идва във Вашия град, за да Ви постави пред редица предизвикателства под формата на приключенски игри.
Разнообразете Вашата сряда, като тествате физическите и интелектуалните си умения на своеобразното трасе на Индиана Джоунс, в което ще се превъплъти централният парк на Габрово. Успешно преминават само тези от Вас, които притежават бързина, смелост, отборен дух и креативна мисъл.
Заповядайте в приключенското трасе на 03.04.2019 г. (сряда) в 13:30 часа и се впуснете се в предизвикателствата на любимите си герои. Изживейте един незабравим ден, изпълнен с вълнение, усмивки и забавление, покорявайки въжето на Тарзан, изигравайки на живо Angry Birds и изучавайки изкуството на стрелба с лък.
Съберете дружина от най-смелите, пъргави и досетливи приятели и заедно се впуснете в динамиката на Quest надпреварата. Дайте най-доброто от себе си и можете да спечелите голямата награда за всеки приключенец - дълго търсеният артефакт.

Дата: 3 април 2019 Час: 13:30
Място на провеждане: парк Маркотея

„Приятели на армията“
Събитието се осъществява от фирма “Work Partners” съвместно клуб “Приятели на Армията”. Участниците имат възможността да се запознаят с основните стрелкови оръжия на въоръжение в нашата армия, както и с основни положения при водене на точна стрелба. Ще имат също възможността да упражнят умения в стрелба с въздушна пушка и въздушен пистолет. Децата ще бъдат запознати с целите, мисията и задачите на българската армия, както и с основните положения при строевата и физическа войскова подготовка.

Дата: 5 април 2019 Час: 10 часа
Място на провеждане: „Градинката с мечето“

„Тайните на Габрово”

„Тайните на Габрово“ е приключенска активност, която протича в градски условия. Участниците са в ситуация, в която трябва да разбулят тайни и загадки по пътя към крайната цел. Те посещават различни туристически обекти и забележителности, но не като туристи, а като откриватели. Разбулването на всяка загадка, води към друга и така до достигане на крайната цел.

Дата: 5 април 2019 Час: 13:30 часа
Място на провеждане: централната част на град Габрово

„Сътвори и изживей своята приказка“ с актьорът и режисьор Светослав Славчев
„Изживей своята приказка“ е двудневно обучение, в което се използват методите, техниките и похватите на театралното изкуство, които предполагат преживяване на ролята.
Сценариите ще се създават от самите участници по важни за тях житейски ситуации и проблеми.
По време на обучението участниците ще могат да усвоят и развият умения за себеизразяване, себепредставяне и общуване. Ще открият и развият своите скрити заложби, интереси и таланти!


Дата: 5 и 6 април 2019 Час: 10 часа
Място на провеждане: зала в Туристически информационен център

Записвам се да участвам в:
Три имена
Your answer
Училище
Your answer
Клас
Your answer
Телефон за връзка
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service